Selepas 9.9, hari ini merupakan tarikh bersejarah iaitu 10.10 dimana jualan hebat akan dijalankan di seluruh dunia. Kaki ‘shopping’ mesti sudah tidak sabar mahu dapatkan barangan diingini dengan harga yang murah di Shopee atau Lazada.

Buat anda yang masih tertanya-tanya dan tidak tahu mahu beli apa, kami kongsikan 10 barangan viral di TikTok yang berguna untuk anda dapatkan. Jom kita mulakan!

1. Printer mini pocket wireless

@yolenta.joanna

Link beli produknya ada di bio aku ya! Tinggal klik aja buat check out ❤️ #unboxing #shopeehaul #99shopeehaul #bisnisonline #smallbusiness #journal

♬ Milk Tea – Official Sound Studio

Comel sahaja printer ini. Sudahlah kecil malah mudah untuk print gambar dan sebagainya. Bukan itu sahaja, buat penjual barangan secara dalam talian, barangan ini pasti berada dalam ‘wishlist’ anda. Almaklumlah, boleh mencantikkan lagi ‘packaging’ anda. Berminat? Tekan sahaja link ini untuk beli ia.

2. Portable photo studio

@jzsyamimi

Racun shopee. Sesuai untuk semua small business.Lepas ni boleh ambik gambar product banyak banyak #fyp #tiktokguru #smallbusinesstips_ #shopeecheck

♬ original sound – Mimi Karim – mimieyyy

Bagi anda penjual barangan secara dalam talian dan baru sahaja berjinak-jinak dalam perniagaan, ini adalah barang yang anda perlu dapatkan. Almaklumlah, anda boleh mengambil gambar produk anda sendiri seperti dalam studio. ‘Awesome’, bukan? Klik link ini untuk dapatkan ia.

3. Google Chromecast

@alikhlasgadget

Google Chromecast #alikhlasgadget #mirrorscreen #foryou #fyp #dongle

♬ Memories (Drinks Bring Back) – Ajay Stephens

TV anda bukanlah SmartTV? Jangan risau, gunakan sahaja Google Chromecast ini dan anda akan dapat menonton Netflix dengan mudah di kaca TV anda. Harga pun tidak mahal sangat berbanding anda perlu beli TV baru. Tekan sini untuk beli.

4. Portable facial mist

@user854298760

Free Shipping Nationwide. Lowest Price Guaranteed

♬ original sound – Sponsored Content – Sponsored Content

Seharian memakai face mask pastinya akan buat wajah anda kering. Apa kata gunakan portable facial mist untuk pastikan wajah anda kekal lembab. Barulah tidak ada masalah akan muncul pada raut wajah anda. Beli sahaja di sini.

5. 3-in-1 Sponge Box With Soap Dispenser Kitchen

Hff1e6dbf944145518b8f3953a44eda56a.jpg_q50

Bagi memudahkan para wanita di dapur, para suami bolehlah belikan organizer untuk diletakkan di sinki dapur anda. Bekas 3 dalam 1 ini tersedia dengan penyangkut tuala, bekas span dan juga bekas sabun pinggan mangkuk. Tunggu apa lagi, tekan sini untuk beli.

6. Dustproof Portable Makeup Storage Box with Holder

EhZmP5AVkAAurj-

Alat solek anda kadangkala bersepah dan terkena debu? Ini penyelesaian untuk anda kerana makeup holder ini akan memiliki banyak ruang untuk anda letakkan ala solek anda. Barulah bersih dan tersusun sahaja. Mahu letak di pejabat, loker atau rumah pun boleh. Nak beli tekan sahaja link ini.

7. Cucumber sharpener

Dengan adanya cucumber sharpener ini, anda tidak perlu lagi susah-susah nak potong timun letak kat muka. Guna sahaja cucumber sharpener ini lebih mudah nak jadi mask untuk melembabkan kulit anda. Nampak pelik tetapi praktikal sebenarnya benda ini. Beli sahaja di sini jika berminat, mana tahu nak beli ‘jiwa’ isteri.

8. Dust mite vacuum cleaner

71wcxdeqpzl-_sl1200_

Adakah anda ada masalah berasa gatal ketika baring atas katil atau duduk di karpet bebulu? Sebenarnya banyak kekotoran yang kita tak nampak tapi boleh disedut dengan dust mite vacuum cleaner. Memang berkesan dan anda boleh beli di sini.

9. Colour head loop mask

EhoirSLU8AEqtkU

Mesti anda sudah bosan dengan warna face mask anda, bukan? Paling susah bagi wanita berhijab kerana kena gunakan extender untuk memakai face mask. Belum lagi tiba-tiba extender hilang entah ke mana. Apa kata anda beli sahaja head loop mask ini, tinggal pakai sahaja tak perlu mask extender. Macam-macam warna pun ada. Beli sahaja di sini untuk jimatkan masa anda dan bergaya.

10. Hand Sanitiser

dettol_dettol_hand_sanitizer_original_500_ml_full02_pryp8d4x

Hand sanitiser umpama barang keperluan harian. Kiranya, tidak lengkap jika keluar rumah tanpa hand sanitiser, betul atau tidak? Inilah masanya untuk anda restock hand sanitiser anda untuk kegunaan harian atau boleh berikan kepada keluarga dan rakan-rakan. Berminat? Beli sahaja di sini.

Menarik ke tidak barangan ini? Jangan sampai terlepas untuk dapatkan barangan-barangan ini. Kami hanya berikan cadangan untuk anda yang masih berfikir mahu beli apa sempena jualan murah 10.10 ini.

Sementara itu, baca artikel yang sedang trending di The Vocket pada pautan di bawah ini.

HUAWEI Band 4 Dijual Pada Harga RM10.10 Sahaja Esok

Wanita Hidang Makanan Dan Tunggu Lelaki Makan Dahulu, Adat Keluarga ‘Ayah Long’ Cetus Pendebatan

Tidak Lagi Perlu Ke Kaunter, Lesen Memandu Boleh Diperbaharui Secara ‘Online’ Mulai 16 Oktober

Anda Mungkin Suka