Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Tahniah kepada Lazada kerana menyambut ulang tahun ke-4 laman e-commerce ini beroperasi di Malaysia. Sebagai tanda terima kasih, Lazada membuat potongan harga sehingga 90% kepada produk-produk yang ada di laman rasmi mereka! Sebelum itu, lihat keputusan survey yang mereka buat baru-baru ini.

Infographic_Birthday_140316 (1)

Jadi, inilah masa yang sesuai untuk belikan barang untuk sesiapa yang anda mahu! Di sini kami memilih 10 barangan yang anda boleh beli di Lazada dengan potongan harga yang hebat.

1. Sharp 32″ WXGA LED TV

1 item

Jika anda hendak menukar TV yang baru, boleh cuba jenama ini. TV ini menyokong kabel HDMI dan juga ada port USB jika anda ingin lihat sesuatu menerusi pendrive anda.
Beli di sini.

2. SanDisk Ultra Mobile Storage Pack 32GB

2 item

Ini antara promosi yang anda boleh dapat hanya di Lazada. Anda akan dapat pendrive dan juga kad memori dengan kapasiti 32GB dengan membeli dari promosi ini. Cool bukan?
Beli di sini.

3. Oakley Frogskin Sunglasses Polished Black

3. item

Promosi yang ini kami suka. Jenama Oakley jika di luar harganya memang jarang akan sale. Lagi-lagi model Frogskin. Tetapi untuk Lazada Birtday Sale ini, anda boleh belinya dengan potongan harga 65%!
Beli di sini.

4. Sony CDX-G1151U Single Din Car CD Receiver with Front USB and Aux In

4. item
Radio kereta anda dah outdated dan hanya boleh mainkan kaset? Masa untuk bertukar kepada radio kereta jenama Sony ini.
Beli di sini.

5. Wooden 2-in-1 Black board & White board

5.item

Permainan ini sesuai untuk adik atau anak anda. Bagi mereka papan hitam ini untuk mereka conteng. Budak-budak ni kreatif. Jadi biar mereka kreatif di papan hitam, bukan di dinding rumah anda.
Beli di sini.

6. Tefal Bistro 5-piece Cookware Set Red

6 item

Kaum pasti tahu jenama Tefal ini. Ianya berkualiti dan untuk sale Lazada ini, set perkakas dapur ini sedang dalam potongan harga 50% di Lazada.
Beli di sini.

7. Original SJCAM SJ4000

7. item

Pada abang-abang rider di luar sana, SJCAM SJ4000 ini memang murah berbanding di luar sana. Menurut testimoni pembeli sebelum ini, memang berbaloi. Beli ini untuk rakam apa sahaja yang terjadi ketika anda sedang menunggang.
Beli di Sini.

8. Fitness Gym 20KG Dumbell And Barbell Combo Set

8. item

Tiada masa untuk ke gym? Beli set dumbell dan barbell ini. Dengan potongan harga lebih 70%, inilah masanya untuk anda mendapat badan idaman yang anda inginkan.
Beli di sini.

9. Samsung Galaxy J5 8GB (Gold)

9. item

Kalau promosi untuk telefon bimbit pula, kami rasa ini yang paling berbaloi dengan harganya. Boleh beli untuk dijadikan telefon kedua anda.
Beli Di sini.

10. Cradle Stroller Recommended By Smarter Mum

10

Bagi ibu bapa yang sedang mencari stroller baru untuk bayu anda, boleh pertimbangkan untuk membeli stroller ini. Berdasarkan testimoni produk ini oleh pembeli sebelum ini, semuanya berpuas hati.
Beli di sini.

Ini adalah pilihan kami barangan yang sedang dalam promosi hebat di Lazada. anda boleh ke Lazada untuk tengok item lain yang sedang on sale. Fuh, rambang mata tak tahu nak pilih sebab banyak barang yang best. Ingat, tawaran ini cuma dari 15 Mac hingga 18 Mac 2016 ini sahaja! Cepat jangan lepaskan peluang.

Anda Mungkin Suka