Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Lazada Marhaban Ya Ramadhan kembali! Yeah! Masa untuk anda bershopping di Lazada sebab memang banyak potongan harga yang dibuat di laman Lazada. Berapa banyak potongan harga yang ditawarkan ini? Sehingga 92% untuk barangan yang terpilih! Wow hebat.

Jualan Marhaban Ya Ramadhan ini berlangsung sejak minggu lepas lagi. Jadi untuk minggu ini, Lazada mengkhususkan potongan harga yang hebat untuk barangan rumah dan keluarga. Jadi kalau anda mencari perabot, barangan bayi, set perhiasan rumah dan barangan kecantikan, minggu inilah untuk anda mencari barangan-barangan ini.

Seperti biasa, di sini kami pilih 10 item menarik sebagai rujukan dan panduan anda mengenai sale yang sedang berlangsung di Lazada.

1. Piano Permainan Kanak-Kanak

La 1
Harga Promo: RM35.80 (Harga asal RM99.90)
Hadiahkan anak anda dengan alat permainan ini. Tidaklah anak anda bosan ketika berada dalam kereta sewaktu anda balik kampung nanti.
Beli di sini.

2. SOKANO Premium Children Safety Car Seat

LA 2
Harga Promo: RM178.20 (Harga asal RM599.90)
Bagi ibu bapa yang baru dapat anak pertama, pertama sekali tahniah. Jika anda belum beli car seat untuk anak anda, boleh dapatkannya di sini. Keselamatan anak kena ambil berat.
Beli di sini.

3. SONY PLAYSTATION 4 500GB (PS4)

la 3
Harga Promo: RM1,279 (Harga asal RM1,799.90)
Sanak saudara berkunjung setahun sekali. Apa kata anda dapatkan PS4 ini. Sedang harga promosi lagi di Lazada. Sementara nak tunggu perlawanan akhir Euro nanti, boleh main FIFA dahulu sampai pagi. Yeah!
Beli di sini.

4. Eazy Bean Bag

la 4
Harga Promo: RM79.00 (Harga asal RM242.00)
Ini antara item yang saya rasa sangat berguna di pagi Syawal. Semestinya tetamu akan hadir ke rumah anda dan mungkin kekurangan tempat duduk jika mereka datang dalam kumpulan yang ramai. Bean bag ini sudahlah selesa, senang untuk diletak di mana-mana sahaja. Tetamu pun mesti nak cuba duduk di atas kerusi ini.
Beli di sini.

5.Nescafe Dolce Gusto

la 5
Harga Promo: RM489.00 (Harga asal RM799.00)
Mahu hidangkan kopi premium untuk tetamu anda? Nescafe Dolce Gusto ini jawapannya. Kami dah tengok demo bagaimana buat kopi guna mesin ini. Memang cool! Semacam ada personal Barista di rumah. Kalau anda peminat coffee premium, boleh dapatkan mesin kopi ini.
Beli di sini.

6. Sharp Microwave Oven

la 6
Harga Promo: RM199.00 (Harga asal RM439.00)
Cara paling mudah untuk panaskan juadah anda. Kalau anda belum ada microwave di rumah, boleh beli untuk persediaan raya nanti. Tidaklah anda kelam kabut untuk panaskan juadah anda kalau ada mircowave di rumah.
Beli di sini.

7. Khind Oven Toaster

la 7
Harga Promo: RM279.00 (Harga asal RM358.00)
Anda pasti nak juga hidang kuih raya buatan sendiri khas untuk teman-teman anda kan? Jadi boleh dapatkan oven ini untuk memudahkan anda buat kuih raya. Kalau ikut gambar, anda nak buat ayam panggang pun boleh. Sedapnya!
Beli di sini.

8. MILO ACTIV-GO 2kg

la 8
Harga Promo: RM61.00 (Harga asal RM82.64)
Adakah anda tahu bahawa anda boleh beli barangan makanan seperti MILO ini di Lazada? Sekarang anda tahu. Manalah tahu anda tidak sempat untuk membeli barangan seperti ini di kedai runcit dan ingin orang hantarkan kepada anda. Masukkan sekali pesanan ini dengan barang-barang elektronik anda yang lain. Mudah kan?
Beli di sini.

9. Tefal Bistro 5-piece Cookware Set

la 9
Harga Promo: RM259.00 (Harga asal RM559.00)
Ini adalah set best seller di Lazada. Mana tidaknya, ianya set periuk dengan harga yang sangat menarik. Hadiahkan ini kepada ibu anda. Pasti beliau gembira dan lebih bersemangat untuk masa di pagi raya. Anda pun tolonglah sama memasak dengan ibu anda ya?
Beli di sini.

10. I-ROVA Robot Vacuum Cleaner

la 10
Harga Promo: RM199.00 (Harga asal RM799.00)
Perlukan bantuan untuk menyapu lantai rumah anda? I-ROVA adalah jawapannya. Cool juga robot ini. Boleh bersihkan ruang tamu anda tanpa perlu pengawasan. Jimat masa dan tenaga ada robot ini.
Beli di sini.

Hebat bukan? Owh jangan lupa di Lazada juga ada Flash Sale, di mana Flash sale ini akan berlangsung untuk sesuatu produk dalam jangkamasa yang ditetapkan sahaja. Contohnya Untuk kaca mata Ray-Ban Wayfarer Folding RB ini, kena selalu ke laman Lazada untuk dapatkan kaca mata ini dengan potongan harga 92%!

Jadi jumpa lagi di segmen minggu hadapan, kami akan highlight 10 item lain pula Untuk Mega Sale Riang Ria Raya Sale. Selamat bershopping!

Anda Mungkin Suka