Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Nampaknya lebih banyak pusat membeli belah berpeluang dilawati buat orang ramai khususnya mereka yang berada sekitar Lembah Klang tidak lama lagi. Berdasarkan laporan The Star, dikatakan lebih 10 pusat membeli belah bakal dibuka sekitar Lembah Klang pada akhir tahun ini.

Empire City Damansara Mall dan Tropicana Gardens antara yang hadir dengan keluasan yang besar dengan saiz sekitar 2.3 juta kaki per dan satu juta kaki persegi.

bizdx_ach_xx09_mall openingPDF

Meskipun sudah banyak pusat membeli belah yang berada sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, difahamkan pembukaan pusat membeli belah yang baru ini bakal merancakkan lagi aktiviti jual beli diantara pengguna bersama pembeli.

Malah rangkaian butik dan kedai di Suria KLCC serta Pavillion masih lagi menunjukkan penerimaan dan penjualan yang positif daripada para pengguna.

Buat anda yang berada dikawasan sekitar pastinya pilihan untuk ke pusat membeli belah lebih terbuka selepas ini. Pada pendapat anda, wajarkah kawasan sekitar Lembah Klang mempunyai 11 lagi pusat membeli belah bagi menampung jumlah pengunjung yang ramai? Kongsikan pendapat anda di ruangan komen.

Anda Mungkin Suka