Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Setelah pelbagai cabaran yang ditempuhi, 3 peserta layak untuk ke pusingan akhir Watsons Malaysia’s Top Influencer! Sebelum itu, kita lihat dahulu recap cabaran 6 di mana setiap influencer yang ke peringkat semifinal ‘dipasangkan’ untuk melaksanakan cabaran ini.

Watsons Malaysia's Top Influencer: Cabaran 6 [Perjalanan Ideal Couple Challenge]

Wazzup guys! Sementara tunggu result TOP 3, korang mesti nak tahu perangai peserta Watsons Malaysia's Top Influencer kegemaran korang kan? Soooo korang kena check it out video ni dari awal sampai habis macam mana sebenarnya perangai peserta kegemaran korang ni bila berjumpa. Apepun make sure to stay tuned dekat ig @watsonsmy dan @ohbulanofficial untuk tahu siapa yang bakal ke pentas akhir Watsons Malaysia's Top Influencer.Atau korang boleh follow hashtag #watsonsmti…Watsons #watsonsmalaysia #watsonsmti #ohbulan

Posted by OHBULAN! on Friday, November 16, 2018

Dahsyat, dalam masa 30 minit sahaja boleh berubah penampilan mereka dengan menggunakan produk Watsons. Dan tahniah kepada Eva Natasha, Daniel dan Fasiha Latiff yang akan bertarung di cabaran terakhir #watsonsmti!

[TOP 3] Watsons Malaysia's Top Influencer

Ha! Kalau korang nak tahu ni lah perangai peserta Watsons Malaysia's Top Influencer pada CABARAN 6 haritu. Comel ke tidaaak? Soooo siapa yang layak ke TOP 3, korang kena stay tuned sampai akhir video. .Debaran nak tahu siapa juara Watsons Malaysia's Top Influencer makin terasa guysss. Omg dah FINAL. Ha kali ni lagi nervous dari CABARAN seterusnya kan? So untuk peserta Top3 dan supporters, stay tuned untuk CABARAN 7 dan saksikan FINAL EVENT secara live di @watsonsmy dan @ohbulanofficial ..Korang kalau nak tau betapa kreatif dan sporting nya peserta kita ni, korang boleh follow hashtag #watsonsmti ..P/s: Dan Admin nak ucapkan TAHNIAH kepada @imdanieloneil kerana telah berjaya menjadi peserta terbaik untuk CABARAN 6 Watsons Malaysia’s Top Influencer & bertuah untuk menerima Watsons Points yang berjumlah RM1k. ..So nantikan siapa yang layak digelar Watsons Malaysia's Top Influencer yang sebenar. All the best TOP 3! 😀#watsonsmti #watsonsmy #Watsonsmalaysia #ohbulanofficialOHBULAN! Watsons

Posted by OHBULAN! on Sunday, November 18, 2018

Pusingan terakhir ini akan dibuat secara live di lokasi berikut:

Tarikh : 24 Nov 2018
Lokasi : Mazda Showroom
Masa: 2.30 pm

Apa cabaran terakhir yang menanti mereka? Jadi #teameva #teamdanieloneil dan #teamfasihalatiff jangan lupa untuk terus memberi sokongan kepada influncer pilihan anda. Go!