Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Kata orang malang tidak berbau, oleh yang demikian adalah lebih baik sekiranya sediakan payung sebelum hujan. Situasi ini benar-benar menggambarkan kehidupan seharian kita yang terdedah kepada pelbagai risiko setiap hari melibatkan kemalangan dan penyakit ketika ini.

Situasi mungkin lebih sukar sekiranya perkara yang sama terjadi kepada pasangan atau anak-anak kita yang masih kecil dimana ia akan menelan kos rawatan yang tinggi.

Namun Rakyat Malaysia kini boleh menarik lega kerana masalah ini dapat diselesaikan dengan pelaburan kecil buat seluruh keluarga melalui pelan insuran AXA eMedic Family Plan yang ditawarkan dengan harga berbaloi.

Logos of France’s biggest insurer Axa are seen on a building in Nanterre

Sumber: Flanders Today

Melalui pelan insuran AXA eMedic yang memfokuskan kepada keluarga ini, anda bukan sahaja terlindung daripada pembiayaan kos rawatan malah seluruh keluarga anda bakal turut menerima perlindungan yang sama.

Lebih menarik, pelan ini berjaya menawarkan tiga manfaat yang pada kami sangat baik buat keluarga muda diluar sana. Berikut merupakan manfaat yang diperoleh melalui AXA eMedic Family Plan.

1. Kesemua medical card boleh didapatkan secara serentak
gobear-malaysia-axa-emedic-banner-v3-800

Sumber: Gobear

Meskipun pelan ini merupakan pelan yang memfokuskan kepada keluarga, cuma anda dan isteri anda yang perlu terlibat dalam mengesahkan sebagai pemilikan medical card. Mudah bukan?

Walau bagaimanapun, AXA sedia menawarkan kemudahan dimana orang ramai tidak perlu membuat pemeriksaan kesihatan sebelum mendapatkan pelan AXA eMedic buat seluruh keluarga ini.

2. Pembayaran dalam satu bil dan segalanya online
adult-african-analog-watch-935863

Sumber: Pexels

Sangat berbeza sekiranya anda mengambil pelan individu, dimana jumlah pembayaran buat seluruh keluarga pastinya lebih tinggi dan hadir dengan bil yang berbeza, AXA eMedic sedia memudahkannya dengan menyediakan hanya satu bil buat seluruh keluarga.

Lebih mudah, pembayaran boleh dilakukan secara online dimana anda mampu menyemak rekod insuran, tempoh serta jumlah pembayaran dengan mudah tanpa perlu ke kaunter pembayaran.

3. Pelan serendah RM150 sebulan untuk keluarga empat orang
A portrait of a Happy Asian Family

Sumber: AXA

Kami yakin ini pastinya membuatkan orang ramai teruja dengan pelan terbaru daripada AXA. Bayangkan dengan harga RM150 sebulan sahaja, anda sudah mampu mendapatkan pelan perlindungan buat seluruh keluarga anda terdiri daripada isteri dan anak dua orang.

Nak tahu apa yang lebih best? Diskaun sebanyak 5% turut ditawarkan untuk pembayaran secara menyeluruh.

Pada kami AXA eMedic Family Plan ini berjaya menawarkan sebuah pelan yang berbaloi khususnya buat keluarga yang mempunyai budget kecil dalam mendapatkan perlindungan seluruh keluarga. Buat anda yang berminat, anda boleh klik di sini untuk menyemak harga dan untuk keterangan lanjut.

Kami kongsikan kepada anda kisah mengenai polisi insuran ‘pay and claim’ yang mungkin ramai terlepas pandang. Klik pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

Lelaki Ini Kongsi Derita Polisi Insurans ‘Pay And Claim’ Yang Ramai Tidak Tahu

Thailand Bakal Kenakan Caj Insurans Perjalanan Kepada Pelancong

Pentingnya 4 Insurans Ini Jika Anda Travel Ke Thailand Dengan Kenderaan Sendiri