Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Bilik yang kecil dan kemas selalu kelihatan comel dan menarik. Bukan itu saja, sebenarnya bilik yang kecil juga memudahkan kerja-kerja mengemas.

Kali ini kami ingin kongsikan 37 idea rekaan untuk bilik yang kecil, kemas dan urban untuk anda.

1. Merah bertenaga – Sesuai untuk SOHO (small office home office). Bilik ku adalah mesin duitku, gitu? Haha title=

 

2. Purple dan putih memang serasititle=

 

3. Cozy looks – sesuai untuk lelakititle=

 

4. Gaya minimalis. Simple je kan?title=

 

5. Ku lihat hijautitle=

 

6. Aha, ini sangat sesuai untuk si kembartitle=

 

7. Setiap ruang digunakan semaksima yang bolehtitle=

 

8. Ini pun menarik bagi yang sukakan hijautitle=

 

9. Nampak hidup dan menyegarkantitle=

 

10. Ini pun simpletitle=

 

11. Kuning menyerlahtitle=

 

12. Buat office pun ok nititle=

 

13. Nampak kemas dan teraturtitle=

 

14. Gaya milleniumtitle=

 

15. Lagi purple dan putihtitle=

 

16. Biru dan urbantitle=

 

17. Untuk yang sukakan kelainantitle=

 

18. Sesuai untuk anak perempuantitle=

 

19. Kecil dan kemastitle=

 

20. Ruang rehat bagi ulat bukutitle=

 

21. Untuk yang baru kahwin dan tiada anak. Jimat ruang.title=

 

22. Bila ada tetamu bilik ini boleh jadi penyelamattitle=

 

23. Sangat sesuai untuk yang berjiwa romantistitle=

 

24. Yang ini sesuai untuk jenis yang suka berkemas ye.title=

 

25. Berwarna warni tapi tetap rasa tenangtitle=

 

26. Asal boleh masuktitle=

 

27. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Gaya universaltitle=

 

28. Yang ni buat rasa macam main pondok-pondok ajetitle=

 

29. Katil ku dan office ku berpisah tiada. Hehetitle=

 

30. Boleh dipertimbangkan jika anda dan partner bisnes anda mahu tinggal serumahtitle=

 

31. Simple with styletitle=

 

32. Nampak natural denagn unsur warna kayutitle=

 

33. Errr. Mereka yang sukakan kelainan mungkin mahu cuba yang ini. title=

 

34. Untuk kaki sukantitle=

 

35. Ni memang sesuai untuk yang tak suka ada banyak barangtitle=

 

36. Untuk baca buku dan menyendirititle=

 

37. Haha. Ini memang sempoi. Larat ke nak berkayuh ni?title=

Sumber : Butterbin.com

Ps : Mungkin ada antara rekaan ini yang boleh anda tiruvasi ;)

Like page The Vocket di Facebook

 

Anda Mungkin Suka