Bilik yang kecil dan kemas selalu kelihatan comel dan menarik. Bukan itu saja, sebenarnya bilik yang kecil juga memudahkan kerja-kerja mengemas.

Kali ini kami ingin kongsikan 37 idea rekaan untuk bilik yang kecil, kemas dan urban untuk anda.

1. Merah bertenaga – Sesuai untuk SOHO (small office home office). Bilik ku adalah mesin duitku, gitu? Haha title=

 

2. Purple dan putih memang serasititle=

 

3. Cozy looks – sesuai untuk lelakititle=

 

4. Gaya minimalis. Simple je kan?title=

 

5. Ku lihat hijautitle=

 

6. Aha, ini sangat sesuai untuk si kembartitle=

 

7. Setiap ruang digunakan semaksima yang bolehtitle=

 

8. Ini pun menarik bagi yang sukakan hijautitle=

 

9. Nampak hidup dan menyegarkantitle=

 

10. Ini pun simpletitle=

 

11. Kuning menyerlahtitle=

 

12. Buat office pun ok nititle=

 

13. Nampak kemas dan teraturtitle=

 

14. Gaya milleniumtitle=

 

15. Lagi purple dan putihtitle=

 

16. Biru dan urbantitle=

 

17. Untuk yang sukakan kelainantitle=

 

18. Sesuai untuk anak perempuantitle=

 

19. Kecil dan kemastitle=

 

20. Ruang rehat bagi ulat bukutitle=

 

21. Untuk yang baru kahwin dan tiada anak. Jimat ruang.title=

 

22. Bila ada tetamu bilik ini boleh jadi penyelamattitle=

 

23. Sangat sesuai untuk yang berjiwa romantistitle=

 

24. Yang ini sesuai untuk jenis yang suka berkemas ye.title=

 

25. Berwarna warni tapi tetap rasa tenangtitle=

 

26. Asal boleh masuktitle=

 

27. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Gaya universaltitle=

 

28. Yang ni buat rasa macam main pondok-pondok ajetitle=

 

29. Katil ku dan office ku berpisah tiada. Hehetitle=

 

30. Boleh dipertimbangkan jika anda dan partner bisnes anda mahu tinggal serumahtitle=

 

31. Simple with styletitle=

 

32. Nampak natural denagn unsur warna kayutitle=

 

33. Errr. Mereka yang sukakan kelainan mungkin mahu cuba yang ini. title=

 

34. Untuk kaki sukantitle=

 

35. Ni memang sesuai untuk yang tak suka ada banyak barangtitle=

 

36. Untuk baca buku dan menyendirititle=

 

37. Haha. Ini memang sempoi. Larat ke nak berkayuh ni?title=

Sumber : Butterbin.com

Ps : Mungkin ada antara rekaan ini yang boleh anda tiruvasi ;)

Like page The Vocket di Facebook

 

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group