Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Bagi penggemar kopi, tiada yang lebih nikmat selain minum kopi pilihan kegemaran. Jika anda salah seorang daripadanya, antara Espresso, Lungo, Latte, Americano dan Cappuccino yang mana anda paling suka?

Kalau sebelum ini anda terpaksa ke coffee shop semata-mata ingin menikmati kopi kegemaran, sekarang tidak perlu susah lagi. Tahu tak hanya dengan Nescafe Gold saja sebenarnya anda sudah boleh menikmati ke semua 5 jenis kopi ini sekaligus?

Ya! Hanya dengan Nescafe Gold saja, saya pun baru tahu! Hahaha.

Untuk menikmati 5 jenis kopi ini, apa yang anda perlukan hanyalah produk kopi Nescafe Gold dan  NESCAFÉ Gold Barista Machine seterusnya tinggal petik jari saja. Serius best!

Dengan NESCAFÉ Gold Barista Machine, anda tidak perlukan mesin kopi yang lain lagi. Satu ini sudah cukup untuk hidangkan 5 rasa kopi yang berbeza. Paling penting, ianya sangat mudah digunakan.

Jika anda memang sudah lama mengidam memiliki mesin kopi sendiri di rumah, ini adalah masa yang paling tepat. Sekarang Lazada sedang menawarkan potongan harga sebanyak 53% untuk  NESCAFÉ Gold Barista Machine ini.

Mesin ini tersedia dengan 2 pilihan warna yang menarik iaitu merah dan hitam dengan tawaran harga serendah RM216.00 sahaja. Selain daripada itu, anda juga turut menerima Nescafe Blend Jar 200 gram dan Nescafe Gold refil pack 170 gram secara percuma serta jaminan selama 2 tahun.

Panduan cara penggunaan dan cup sukatan juga turut diberikan secara percuma. Anda boleh lihat tutorial lengkap cara penyediaan kopi dengan menggunakan NESCAFÉ Gold Barista Machine menerusi video di bawah:

Buat apa pergi coffee shop dan bayar mahal-mahal kalau boleh buat sendiri di rumah? Jangan tunggu lagi, sambar NESCAFÉ Gold Barista Machine anda sekarang di sini.

Oh, nanti dulu, anda juga boleh dapatkan potongan harga sebanyak RM20.00 dan penghantaran percuma dengan menggunakan kod kupon ‘ NESLAZ20‘ jika membuat pembelian sebelum 30 April!

Slurpppp….