Macam yang kita tahu, sekarang ini peranti terbaru keluaran Apple iaitu iPhone 11, iPhone 11 Pro dan iPhone 11 Pro Max sedang meletup di pasaran. Memang satu dunia tunggu pelancarannya, siap simpan duit berbulan-bulan lamanya.

Tetapi, masalahnya banyak pula khabar angin yang mengatakan bahawa iPhone 11 ini banyak kekurangannya. Benar atau tidak? Jom kami bongkarkan sejauh mana kebenarannya.

Untitled-2-671×455
HYPE
Ini Sebab Utama Wanita Meluat Dengan Lelaki Kaki Kereta
Baca lagi →

Mitos 1: Bateri tidak tahan lama

Umo1

Rasanya masalah bateri tidak tahan lama ini bukan masalah baru bagi pengguna iPhone. Selalu sangat orang kaitkan iPhone ini dengan masalah bateri yang tida tahan lama.

Jika anda tidak tahu, bateri iPhone 11 ini boleh bertahan 4 jam lebih lama berbanding iPhone XS. Ini bermakna, iPhone 11 ini mempunyai 18 jam video playback, 11 jam video streaming playback dan 65 jam audio playback. Wow!

Apa? Data tidak cukup untuk enjoy semua ini? Dengan Pelan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, anda sudah tidak perlu risau sebab anda boleh nikmati data pantas TANPA HAD untuk strim video berkualiti HD!

Mitos 2: Tri-kamera yang agak pelik?

umo2

Bila pertama kali didedahkan design terbaru ini kepada umum, tidak dinafikan memang banyak komen negatif . Ada yang buat meme, samakan dengan muka orang dan macam-macam lagi.

Walaupun rekaan tri-kamera ni mulanya agak sukar diterima, tapi kini, jutaan orang sudah menunggu untuk membeli iPhone 11 ini. Jangan tidak tahu, tri-kamera pada bahagian belakang iPhone 11 ni menggunakan kamera utama 12MP, 2X kamera telefoto dan juga 0.5x kamera ultra-lebar. Ia juga dilengkapi dengan ciri mod malam dan paparan yang lebih jelas, sekaligus menjanjikan hasil gambar dan rakaman video yang berkualiti tinggi!

Jadi, memang sesuai sangatlah untuk anda yang suka berselfie dan OOTD di Facebook atau Instagram. Lagi best kalau anda padankan dengan data pantas TANPA HAD yang sedia ada dengan Pelan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139 atau P99!

Mitos 3: Kena beratur berhari-hari

umo3

Setiap kali Apple lancarkan iPhone terbaru, dua tiga hari sebelum dijual itu dah penuh pengguna tegar iPhone beratur. Ada yang sampai berkhemah depan Apple Store itu, punyalah mahu jadi antara yang terawal dapatkan iPhone terbaru. Dengar macam leceh kan.

Siapa kata kena beratur baru dapat beli? Sekarang ini, anda sudah tak payah susah-susah bersesak. Anda pergi sahaja ke stor U Mobile atau pun buat tempahan secara online, langgan pelan menarik daripada mereka, dan anda boleh pulang dengan iPhone 11 terbaru!

Mitos 4: Tunggu bonus baru dapat beli

umo4

Macam yang kita tahu, iPhone 11 ini harganya mahal dan bukan semua orang mampu. Itu yang bila dapat bonus terus sambar sebijik iPhone 11 Pro!

Siapa cakap anda tidak mampu untuk beli iPhone 11? Anda tahu atau tidak, sekarang anda boleh dapatkan iPhone 11 Pro serendah RM151 sebulan dengan UPackage, tanpa bayaran pendahuluan, 0% faedah dan 0% kerisauan! Wow, biar betul?

Miliki iPhone 11 Pro dengan data tanpa had
umo5

Sekarang ini, semua orang mampu untuk miliki iPhone 11 Pro terbaru! Hendak tahu macam mana?

Dengan Pelan Pascabayar U Mobile Unlimited Hero P139, anda boleh jimat sehingga RM1,623!

Bagi Pelan Pascabayar U Mobile Unlimited Hero P99 pula, anda boleh jimat sehingga RM 1,302!

UMO 8

Ataupun anda boleh melanggan pelan U Package yang menawarkan 0 bayaran pendahuluan, 0% interest dan iPhone 11 Pro daripada RM151 sebulan!

Umo6

Yang lebih menarik, pelan ansuran bulanan U Package ini bukan hanya untuk iPhone 11 Pro, tetapi iPhone 11 dan iPhone 11 Pro Max pun ada! Jika anda hendak tahu lebih lanjut, klik link di bawah ini:

iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max

Umo7

Oh ya, banyak tawaran eksklusif yang anda boleh nikmati bila melanggan pelan-pelan menarik daripada U Mobile. Antaranya ialah:

* Langganan PERCUMA Apple TV+ ditawarkan selama setahun dengan setiap pembelian peranti Apple
* Perlindungan mikro-insurans selama 3 bulan komplimentary GOLIFE 10 sehingga RM76,000.
* Pengaktifan e-SIM disediakan – memberi pengguna kemudahan untuk menukar talian telefon tanpa memasukkan kad SIM fizikal. Untuk info lebih lanjut, klik sini.

* Promosi ini berlangsung selama 3 bulan selepas pengaktifan Apple TV+, bermula 1 November 2019. Pelan akan diperbaharui secara automatik sehingga dibatalkan.

* Tertakluk terma dan syarat.

Mesti anda sudah tidak sabar hendak jadi antara yang terawal menggunakan iPhone 11 Pro bukan? Apa lagi tunggu, jom serbu U Mobile dan dapatkan iPhone 11 Pro hari ini juga! Untuk maklumat lanjut, layari laman web U Mobile.

Anda Mungkin Suka