Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Tarikh 9.9 merupakan tarikh yang dinantikan ramai orang terutama sekali kaki ‘shopping’ untuk mendapatkan barangan diingini dengan harga yang murah. Selagi belum tengah malam, anda masih lagi berpeluang berbelanja barangan ‘awesome dengan harga menarik di Shopee atau Lazada.

Oleh itu, kami ingin kongsikan 5 barangan menarik dan berguna untuk anda dapatkan sebelum jualan 9.9 ini melabuhkan tirainya. Jom lihat apakah barangan tersebut.

1. Mini Desktop Vacuum Cleaner

EhZmPVHUcAA2wCG

Bagi anda yang ada alahan habuk, inilah barang yang perlu anda beli. Mana tidaknya, walaupun vakum ini kecil tetapi dapat menyedut habuk di meja anda barulah anda akan selesa ketika bekerja. Disebabkan ia kecil, maka mudah nak simpan. Berminat? Boleh klik link ini untuk membeli ia.

2. Dustproof Portable Makeup Storage Box with Holder

EhZmP5AVkAAurj-

Alat solek anda kadangkala bersepah dan terkena debu? Ini penyelesaian untuk anda kerana makeup holder ini akan memiliki banyak ruang untuk anda letakkan ala solek anda. Barulah bersih dan tersusun sahaja. Mahu letak di pejabat, loker atau rumah pun boleh. Nak beli tekan sahaja link ini.

3. Dust Mite Vacuum Cleaner

using-uv-dust-mite-vacuum-cleaner-on-bed

Adakah anda ada masalah berasa gatal ketika baring atas katil atau duduk di karpet bebulu? Sebenarnya banyak kekotoran yang kita tak nampak tapi boleh disedut dengan dust mite vacuum cleaner. Memang berkesan dan anda boleh beli di sini.

4. Hand sanitiser

4558883

Tidak lengkap jika keluar rumah tanpa hand sanitiser, betul atau tidak? Inilah masanya untuk anda restock hand sanitiser anda untuk kegunaan harian atau boleh berikan kepada keluarga dan rakan-rakan. Apa tunggu lagi, beli sahaja di sini.

5. Face mask

f72f355c683457176f812a4d5ffe5d45

Disebabkan penularan wabak COVID-19, kita diwajibkan untuk memakai pelitup muka. Oleh itu, setiap hari anda perlu gunakan face mask yang baru, bukan? Jadi, anda boleh beli face mask sekarang agar tidak perlu pening kepala mahu membeli face mask di kedai. Beli sahaja di sini kan mudah.

6. Fairy light

EhZmQhEU8AIzc72

Buat anda yang ingin dekorasi bilik anda dengan lampu bergelipan pastinya ini peluang anda untuk dapatkan fairy light dengan harga berpatutan. Meriah bilik tidur anda apabila dihiasi dengan fairy light ini dan anda boleh beli di sini.

Tunggu apa lagi? Jangan sampai terlepas untuk dapatkan barangan-barangan ini. Kami hanya berikan cadangan untuk anda yang masih berfikir mahu beli apa sempena jualan murah 9.9 ini.

Sementara itu, kami ingin kongsikan beberapa artikel untuk dekorasi rumah anda. Klik sahaja pautan di bawah ini.

Beli Barang Secara Online, Lihat Dekorasi Rumah Dengan Rekaan Moden Dan Cantik Ini Raih 13K ‘Likes’

12 Dekorasi Ruang Kerja Yang Minimalis Untuk Inspirasi Anda

19 Inspirasi Dekorasi Rumah Yang Bajet Tetapi Menarik

Anda Mungkin Suka