Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Tiga jenis laptop Acer yang terpilih untuk membawakan 3 karakter Marvel’s Avengers: Infinity War ialah Acer Aspire 6, acer Nitro 5 dan Acer Swift 3. Laptop edisi ini boleh didapatkan dari 17 April hingga 30 Jun 2018 dan anda berpeluang untuk mendapatkan USB Drive atau pemacu kilat Avengers edisi terhad serta beg laptop bernilai RM399.

acer Nitro 5
acer Nitro 5 akan menampilkan watak Thanos yang akan menghiasi paparan desktop dan keyboard LED merah serta kemasan emas yang akan menghiasi engsel laptop berkenaan.

image4
HYPE
Papar Kerinduan Seorang Ayah, Filem Pendek ecoBrown’s Ini Undang Sebak
Baca lagi →

Avengers_NITRO_5_gallery_01

Avengers_NITRO_5_gallery_03

Avengers_NITRO_5_gallery_04

acer Swift 3
acer Swift 3 merupakan laptop yang paling nipis dalam tiga jenis laptop yang menampilkan tema filem ini. Laptop ini akan diselaputi dengan warna merah bagi menyelaraskan watak Iron Man yang akan menghiasi paparan laptop ini. Logo pada belakang panel laptop ini akan bercahaya apabila sedang digunakan.

Avengers_Swift_3_gallery_01

Avengers_Swift_3_gallery_03

Avengers_Swift_3_gallery_04

acer Aspire 6
acer Aspire 6 merupakan edisi yang paling handsome sekali yang bertemakan warna biru yang membawakan watak Captain America. Paling menarik, touch pad edisi ini akan dihiasi dengan corak unik yang sepadan dengan tema keseluruhan watak Captain America.

acer avenger captain america

avengers captain america

captain america

Laptop edisi Avengers Infinity War ini boleh didapati di laman web acer. Harga bermula pada harga RM3,299 sehingga RM4,399 bergantung kepada model yang anda inginkan.

Anda Mungkin Suka