Baru-baru ini, Sajat berkongsi berita baik bahawa syarikatnya akan menjalin kerjasama dengan syarikat penerbangan tambang murah terkemuka AirAsia di laman sosial Instagramnya.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Menurut Sajat, syarikatnya terpilih untuk membekalkan produk bengkung kepada semua kru penerbangan AirAsia Malaysia, Singapura, Filipina, Indonesia, India, Jepun dan Thailand.

View this post on Instagram

Alhamdulillah… lepas ini LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD Dan LET’S GIRDLE TONGGEK FUHH BY NURSAJAT AKAN SUPPLY KEPADA SEMUA STAF2 KABIN CREW AIR ASIA MALAYSIA,SINGAPORE,PHILLIPINE,INDONESIA,INDIA,JAPAN, DAN THAILAND…. Happy sangat2,Production kami Nursajat ber collaboration BERSAMA AIR ASIA✈️ Tq Air Asia atas kepercayaan dan memilih jenama NURSAJAT!!! For new costume air asia nanti 2019!!! Lepas ini makin syantik lah KABIN CREW AIR ASIA NANTI!!! MEMAKAI LETS BENGKUNG DAN LETS GIRDLE BY NURSAJAT!!!melangkah setapak lagi my PRODUCTION KE AWAN BIRU!! Gitew!!so uols masih ragu2 lagi ker!!! Kan i dah kata,Production dan quality PRODUCT NURSAJAT MEMANG MELETOP UOLS!!! Jangan mengata❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #nursajatairasia #airasia #newworkattire #newuniformairasiabynursajat

A post shared by NUR SAJAT 02 (@nursajat02) on

HYPE
Ini ‘Rahsia’ Pengasas Tudung Dari Kelantan Raih Keuntungan RM10,000 Dalam 2 Minggu
Baca lagi →

Justeru itu, beliau meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada AirAsia kerana memberikan kepercayaan akan produk miliknya itu.

Malahan, beliau juga berasa teruja kerana produk jenamanya akan terbang ke awan biru dan ini merupakan satu kejayaan terbaru baginya.

Tahniah diucapkan kepada Sajat kerana produknya dipilih untuk bekerjasama dengan AirAsia. Ini bermakna produk bengkung NURSAJAT melepasi piawaian kualiti yang telah ditetapkan oleh AirAsia.

Walaupun sentiasa dihimpit kontroversi, Sajat membuktikan beliau boleh berjaya usahawan berjaya.