Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Andai kata anda kini sedang bercuti di Tokyo dan tiba-tiba anda perlu ke New York(JFK) atau Chicago(ORD), jangan panik sebab All Nippon Airways sekarang mempunyai direct flight terus ke dua lokasi ini. Ini merupakan laluan baharu yang ditawarkan oleh All Nippon Airways untuk memudahkan anda terbang ke Amerika Syarikat dari Haneda Airport, Tokyo.

Moshi moshi from Haneda, Tokyo

Moshi moshi from Haneda, Tokyo

Anda boleh berlepas dari Haneda Airport yang terletak hanya 30 minit dari bandar Tokyo dan laluan baharu ini akan mula beroperasi pada musim sejuk tahun ini. ANA Airline sudah memudahkan anda yang mungkin perlu travel ke serata dunia atas urusan kerja.

Chicago

Chicago

New York

New York

Kenapa anda perlu pilih ANA Airline? Sebabnya All Nippon Airways mula beroperasi sejak tahun 1952 lagi dan semestinya servisnya tip top dan sangat convenience. Sempena pembukaan laluan baharu ini, dengan membeli tiket First Class, Business Class atau Premium Economy Class anda akan menikmati servis Wi-Fi percuma sepanjang penerbangan.

Laluan ini sudah dibuka dan anda boleh buat tempahan di sini. Mungkin tahun hadapan anda mahu singgah ke Tokyo dahulu sebelum meneruskan penerbangan anda ke Chicago atau New York atas urusan kerja atau melancong. Discover the excitement, welcome to ANA Experience Class . Selamat menempah!