Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Filem Joker kini sedang hangat diperkatakan di seluruh Malaysia. Ramai yang terkesan selepas menonton filem ini, sampaikan ada yang sanggup berpakaian ala-ala Joker untuk menakutkan orang.

Anda lihat sendiri video detik cemas seorang lelaki yang dipercayai dikejar oleh Joker Malaysia.

100PLUS Aktifkan Malaysiaku : Cabaran 100,000 Langkah

100 plus

Kalau anda nak tahu, 100PLUS sedang mengadakan cabaran menarik untuk anda sertai. Apa kata anda join dan buktikan yang anda aktif! Objektif challenge ini senang sahaja. Anda perlu capai 100,000 langkah sahaja sehari.

Rasa macam banyak? Sebenarnya, anda boleh team up dengan kawan-kawan maksimum 10 orang satu pasukan untuk lengkapkan cabaran ini. Tetapi, kena tunjukkan kreativiti macam mana anda dapat capai 100,000 langkah itu!

Jangan lupa untuk public akaun Facebook dan Instagram anda dan post video satu minit macam mana anda boleh capai 100,000 langkah. Paling penting, anda kena tunjukkan berapa jumlah langkah yang tertera dekat tracker anda.

Dalam video tersebut, anda wajib pamerkan sekurang-kurangnya, satu produk 100PLUS. Jangan lupa masukkan sekali #100PLUSAktifkanMalaysiaku dan #SeratusRibuSehari pada caption.

3 video paling kreatif bakal memenangi smart watch daripada 100PLUS pada 20 November 2019 nanti. Untuk info lanjut anda tekan di sini. Jom sertai sekarang dan hidup penuh aktif dengan 100PLUS!

Di bawah pula kami kongsikan inisiatif murni 100PLUS ketika bulan Ramadan yang lalu.

Kempen Seratus Ikhlas, Setulus 100PLUS Sebar Keceriaan Raya Kepada Golongan Memerlukan!

Foto Ahli Bomba Solat Beralaskan Baju Kalis Api, 100PLUS Ajak Anda Kongsi Kisah Iktibar