Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Sejak mula diperkenalkan, rekaan iPhone 5,5S dan SE seringkali menjadi pilihan pengguna berikutan rekaannya yang moden dan selesa untuk digunakan.

Terbaharu, setelah beberapa ura-ura yang diumumkan sebelum ini, difahamkan Apple akan melancarkan iPhone SE2 pada pawal tahun 2020. Model terbaru ini dikatakan akan menggunakan rekaan iPhone 8 dengan penyertaan saiz skrin 4.7-inci serta home button.

HYPE
Mudah Dan Memuaskan, REV Ad Manager Buka Peluang Bantu Promosi Perniagaan Tempatan
Baca lagi →
iphone-8-update-flowers

Sumber: Digital Trends

Menariknya, Apple mensasarkan model terbaru ini dengan harga yang lebih rendah bagi membolehkan orang ramai berpeluang mendapatkan iPhone yang lebih mampu milik. Meskipun menawarkan harga yang lebih rendah, difahamkan model dengan saiz kecil ini dijangka akan menawarkan prestasi yang sama seperti iPhone 11 berdasarkan pengunaan processor A13 Bionic.

Sekiranya Apple berjaya merealisasikannya, pastinya model ini bakal dijual dengan laris khususnya buat pengguna yang sudah lama menantikan iPhone dengan saiz skrin kecil ini.

Sementara menantikan Apple iPhone SE2, kami kongsikan kepada kehebatan iPhone 11 Pro yang berjaya membuatkan orang ramai teruja. Dalam perkembangan lain, terdapat seorang ‘pak cik’ telah disindir untuk memfokuskan kepada ibadah berikutan beliau menjadi yang terawal memiliki iPhone terbaru. 

Tonton Kehebatan Kualiti Video Apple iPhone 11 Pro Dalam Rakaman 4K

Ini Mungkin Rekaan Apple iPhone Keluaran 2020

Disindir Kerana Jadi Pembeli Pertama iPhone 11, ‘Pak Cik’ Ini Sebenarnya Doktor Pakar Di Kelantan