Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Adakah anda seorang peminat tegar Apple? Jika ya, mungkin anda salah seorang yang tidak sabar untuk mendaptkan Apple Watch Series 2 apabila mula dijual buat pasaran Malaysia seawal esok.

Menyebut tentang produk Apple pastinya produk keluarannya hadir dengan harga yang premium. Harga buat Apple Watch Series 2 akan mula dijual dengan harga RM1,649 sehingga RM5,949. Kesemuanya hadir dengan fungsi yang sama cuma material Apple Watch yang membezakan harganya.

screen-shot-2016-10-20-at-6-46-46-am

screen-shot-2016-10-20-at-6-47-44-am

Processor yang lebih cepat, GPS dan fungsi kalis air antara yang terbaru pada Apple Watch Series 2. Seperti sistem operasinya, Apple Watch Series 2 turut memfokuskan kepada atlet dimana smartwatch terbaru daripada Apple ini sangat sesuai untuk perenang.

Beberapa aplikasi disediakan bagi membantu perenang dan runner untuk mengetahui mengenai beberapa info. Tidak cukup digunakan untuk bersukan, Apple Watch Series bakal memudahkan anda bermain Pokemon Go.

Baca lagi: Apple Akan Upgrade Kepada Apple watchOS 3, Dan Ini Kenapa Saya Gembira

Berita baik buat anda yang mahu mendapatkan Apple Watch Sport Version. Apple baru-baru ini telah mengumumkan kerjasama bersama Nike dimana Apple mengumumkan kolaborasi kedua-dua syarikat ini dengna pelancaran model Apple Watch 2 Nike+. Hadir dengan warna lebih ‘sporty and striking

515574-apple-watch-series-2

apple-watch-series-2-1

apple-watch-series2-caseback

Baca lagi: Apple Watch 2 Nike+, Kerjasama Apple Dan Nike Yang Dinantikan

Anda Mungkin Suka