Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Setiap kali mahu mendapatkan produk elektronik, anda pastinya ditawarkan dengan rekaan produk yang hampir sama yang secara tidak langsung membuatkan anda bosan.

Melihatkan kepada rangkaian produk elektronik yang tersedia di pasaran, syarikat elektronik pengguna tempatan, A&S tampil dengan kelainan dalam menawarkan produk elektronik bertemakan komik DC.

IMG_2701

HYPE
Ini Rupanya ‘Rahsia’ Pemain Bola Miliki Keyakinan Senyum Lebar Di Khalayak Ramai
Baca lagi →

IMG_2732

Lebih menarik, syarikat ini turut melancarkan kedai rasmi mereka beserta pusat servis di A1.01.05 Sunway GEO Avenue dalam memudahkan anda mendapatkan produk elektronik pilihan anda.

Menariknya, para peminat DC Superheroes turut berpeluang mendapat produk elektronik bertemakan Batman, Superman dan Wonder Woman dengan diskaun sehingga 83%.

IMG_20210422_163618

IMG_20210422_163942

IMG_20210422_164221

Hari Raya juga bakal menjelang tiba, inilah masanya untuk anda dapatkan produk elektronik keperluan anda dengan rekaan menarik di A&S Distribution. Ayuh terjah Sunway Geo Avenue ini untuk melihat sendiri dengan lebih lanjut.

Fast & Furious kembali lagi menerusi filem kesembilan yang penuh aksi dan kejutan. Klik pautan di bawah untuk menonton trailer filem epik ini.

Tonton Trailer Rasmi Fast & Furious 9 Yang Penuh Aksi Dan Kejutan

Konten Capai Standard Antarabangsa, Upin & Ipin Kini Ditayangkan Di Netflix United Kingdom Dan Australia