Berita baik buat peminat superhero di Malaysia. A&S Distribution Sdn. Bhd selaku pengedar produk elektronik baru sahaja mengumumkan kolaborasi mereka bersama DC Comics dalam menawarkan seleksi produk elektronik edisi superhero.

Mulai dilancarkan pada 2 Oktober lalu, para peminat komik DC berpeluang melihat dan mendapatkan produk elektornik edisi terhad ini di Pameran Konsep Wonder Woman, Ground Floor Center Atrium di SOGO KL pada 2 Oktober hingga 11 Oktober 2020.

BeFunky-collage (80)
HYPE
Nikmati Ais Krim Terbaru Paddle Pop Minions Caramel And Chocolate
Baca lagi →

IMG_2630

IMG_2713

Antara superhero yang tampil pada rekaan produk elektronik keluaran A&S Distribution Sdn. Bhd adalah Superman, Batman dan Wonder Woman.

Untuk pengetahuan, A&S Distribution Sdn. Bhd merupakan pereka, pengeluar dan pengedar terkemuka produk elektronik di Malaysia. Sejak 2017, A&S tampil untuk mengubah produk elektronik sedia ada kepada rekaan serta fungsi yang lebih moden.

IMG_2709

Jenama ini turut menjadi pilihan pembeli-pembeli muda yang dambakan keperluan elektronik rumah yang unik menerusi rekaan serta teknologi yang penuh dengan ciri inovatif.

Lihat juga beberapa produk lain keluaran A&S Distribution hasil kolaborasi bersama DC Comics.

A&S Distribution Perkenalkan Koleksi Barangan Elektronik Dengan Kolaborasi Bersama DC

7 Langkah Bersihkan Barang Elektrik Selepas Banjir. Ye, Barang Anda Masih Boleh Diselamatkan

5 Barangan Terbaru Yang Diperkenalkan Sempena Samsung Forum 2019

Anda Mungkin Suka