Berita baik buat peminat superhero di Malaysia. A&S Distribution Sdn. Bhd selaku pengedar produk elektronik baru sahaja mengumumkan kolaborasi mereka bersama DC Comics dalam menawarkan seleksi produk elektronik edisi superhero.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Mulai dilancarkan pada 2 Oktober lalu, para peminat komik DC berpeluang melihat dan mendapatkan produk elektornik edisi terhad ini di Pameran Konsep Wonder Woman, Ground Floor Center Atrium di SOGO KL pada 2 Oktober hingga 11 Oktober 2020.

IMG_2630

HYPE
Jualan Meningkat 5 Kali Ganda, Kiddocare Puas Hati Guna Perkhidmatan REV Ad Manager
Baca lagi →

IMG_2713

Antara superhero yang tampil pada rekaan produk elektronik keluaran A&S Distribution Sdn. Bhd adalah Superman, Batman dan Wonder Woman.

Untuk pengetahuan, A&S Distribution Sdn. Bhd merupakan pereka, pengeluar dan pengedar terkemuka produk elektronik di Malaysia. Sejak 2017, A&S tampil untuk mengubah produk elektronik sedia ada kepada rekaan serta fungsi yang lebih moden.

IMG_2709

Jenama ini turut menjadi pilihan pembeli-pembeli muda yang dambakan keperluan elektronik rumah yang unik menerusi rekaan serta teknologi yang penuh dengan ciri inovatif.

Lihat juga beberapa produk lain keluaran A&S Distribution hasil kolaborasi bersama DC Comics.

A&S Distribution Perkenalkan Koleksi Barangan Elektronik Dengan Kolaborasi Bersama DC

7 Langkah Bersihkan Barang Elektrik Selepas Banjir. Ye, Barang Anda Masih Boleh Diselamatkan

5 Barangan Terbaru Yang Diperkenalkan Sempena Samsung Forum 2019