Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Sebut mengenai pembersih vakum, pastinya setiap rumah memerlukannya. Terbaru, jenama A&S pada minggu ini telah memperkenalkan beberapa model terbaru pembersih vakum robotik neatsvor yang dilengkapi dengan teknologi AI.

Untuk pengetahuan, A&S merupakan sebuah jenama yang terkenal dengan produk kelengkapan rumah seperti televisyen, bar bunyi, pembesar suara, mesin basuh, dan peti sejuk.

A&S bermula dalam industri hiburan dimana ia melengkapi rumah dengan bar bunyi dan pembesar suara. Kemudian, ia mula memberi focus dalam menyediakan peralatan rumah yang mampu milik, tanpa menjejaskan kualiti.

HYPE
Ini Rupanya ‘Rahsia’ Pemain Bola Miliki Keyakinan Senyum Lebar Di Khalayak Ramai
Baca lagi →

IMG_9867

Kerjasama pertama A&S dengan Neatsvor ini juga memperlihatkan A&S memperluaskan kepelbagaian produk yang ditawarkan di pasaran. Dengan membawa nama A&S oleh Pembersih Vakum Robotik Neatsvor, A&S dijangka meluaskan jaringan pasaran mereka.

Dua model yang dilancarkan pada aturcara ini adalah A & S oleh Neatsvor V390 Robotic Cleaner Robot dan A & S oleh Neatsvor X500 Robotic Cleaner Vacuum. Kedua-duanya adalah pembersih vakum robot pelbagai fungsi yang sangat berkesan.

IMG_1770

9

A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot V390 mempunyai berat sekitar 2.5kg, dilengkapi dengan ciri-ciri seperti penyapu atau sedutan pintar, mop, pengecasan automatic dan menariknya ianya boleh dikawal melalui Wi-Fi. Kuasa sedutan pula boleh disesuaikan secara automatik melalui kuasa sedutan berbeza.

Model A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot X500 pula hadir dengan empat mod pembersihan yang direka untuk memenuhi keperluan yang berbeza. Kedua-dua pembersih vakum mempunyai kapasiti 600ml kotak debu.

IMG_1815

A&S juga turut melancarkan A&S Pembersih Vakum Tangan Tanpa Kord S100 dan A&S Pembersih Tanpa Kord Cleany A100 yang membolehkan anda membersih dengan mudah dengan berat serendah 1.41 kg.

Sempena Hari A&S pada 29 Julai 2019, pelanggan A&S berhak mendapat diskaun sehingga 70% apabila mereka membeli pembersih vakum A&S. Selain pembersih vakum, pelanggan juga akan menikmati pengurangan hebat pada pembelian mesin basuh dan soundbar.

Screen Shot 2019-07-27 at 11.37.44 AM

Harga bermula serendah RM99 dan A&S menawarkan penghantaran percuma kepada pelanggan yang mendapatkan soundbar. Tawaran Mega Jenama A&S akan berlangsung dari jam 12 tengah hari hingga 2 petang pada 29 Julai ini. Untuk maklumat lebih lanjut, layari kedai kedai A&S serta ikuti laman Facebook A&S.