Sebut mengenai pembersih vakum, pastinya setiap rumah memerlukannya. Terbaru, jenama A&S pada minggu ini telah memperkenalkan beberapa model terbaru pembersih vakum robotik neatsvor yang dilengkapi dengan teknologi AI.

Untuk pengetahuan, A&S merupakan sebuah jenama yang terkenal dengan produk kelengkapan rumah seperti televisyen, bar bunyi, pembesar suara, mesin basuh, dan peti sejuk.

huawei
HYPE
Tingkatkan Produktiviti Bekerja, Ketahui Bagaimana 3 Produk Hebat HUAWEI Ini Dapat Membantu
Baca lagi →

A&S bermula dalam industri hiburan dimana ia melengkapi rumah dengan bar bunyi dan pembesar suara. Kemudian, ia mula memberi focus dalam menyediakan peralatan rumah yang mampu milik, tanpa menjejaskan kualiti.

IMG_9867

Kerjasama pertama A&S dengan Neatsvor ini juga memperlihatkan A&S memperluaskan kepelbagaian produk yang ditawarkan di pasaran. Dengan membawa nama A&S oleh Pembersih Vakum Robotik Neatsvor, A&S dijangka meluaskan jaringan pasaran mereka.

Dua model yang dilancarkan pada aturcara ini adalah A & S oleh Neatsvor V390 Robotic Cleaner Robot dan A & S oleh Neatsvor X500 Robotic Cleaner Vacuum. Kedua-duanya adalah pembersih vakum robot pelbagai fungsi yang sangat berkesan.

IMG_1770

9

A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot V390 mempunyai berat sekitar 2.5kg, dilengkapi dengan ciri-ciri seperti penyapu atau sedutan pintar, mop, pengecasan automatic dan menariknya ianya boleh dikawal melalui Wi-Fi. Kuasa sedutan pula boleh disesuaikan secara automatik melalui kuasa sedutan berbeza.

Model A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot X500 pula hadir dengan empat mod pembersihan yang direka untuk memenuhi keperluan yang berbeza. Kedua-dua pembersih vakum mempunyai kapasiti 600ml kotak debu.

IMG_1815

A&S juga turut melancarkan A&S Pembersih Vakum Tangan Tanpa Kord S100 dan A&S Pembersih Tanpa Kord Cleany A100 yang membolehkan anda membersih dengan mudah dengan berat serendah 1.41 kg.

Sempena Hari A&S pada 29 Julai 2019, pelanggan A&S berhak mendapat diskaun sehingga 70% apabila mereka membeli pembersih vakum A&S. Selain pembersih vakum, pelanggan juga akan menikmati pengurangan hebat pada pembelian mesin basuh dan soundbar.

Screen Shot 2019-07-27 at 11.37.44 AM

Harga bermula serendah RM99 dan A&S menawarkan penghantaran percuma kepada pelanggan yang mendapatkan soundbar. Tawaran Mega Jenama A&S akan berlangsung dari jam 12 tengah hari hingga 2 petang pada 29 Julai ini. Untuk maklumat lebih lanjut, layari kedai kedai A&S serta ikuti laman Facebook A&S.

Anda Mungkin Suka