Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Bekas ahli kumpulan One Direction, Harry Styles, baru-baru ini dipilih sebagai model untuk jenama fesyen terkenal, Gucci. Beliau dipilih untuk memperagakan kempen terbaharu untuk jenama berkenaan.

Gambar yang dimuat naik oleh Gucci menampilkan Harry Styles bersama beberapa ekor haiwan iaitu kambing dan khinzir di Villa Lante, sebuah taman Renaisans Manneris abad ke-16 di luar Viterbo, Itali.

Harry satu-satunya selebriti yang mempunyai gambar dengan lebih 700,000 likes di Instagram Gucci. Malah, Harry memecah rekod sebagai artis pertama yang mendapat 1 juta likes di ruangan Instagram Gucci.

Dalam dunia fesyen ketika ini, pemilihan model adalah sangat penting untuk memastikan capaian sesuatu kempen itu dapat pergi dengan lebih jauh. Harry sudah membuktikan beliau adalah salah seorang artis paling berpengaruh di seluruh dunia bukan sahaja dalam bidang nyanyian, malahan dalam dunia fesyen.

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia’

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

Guns

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

Jumpa anda di sana!