Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

BAPE nampaknya sekali lagi bekerjasama dengan DC Comics dalam menghasilkan koleksi yang baru yang pastinya akan mendapat sambutan daripada para peminat DC Comics. BAPE secara rasminya memilih dua watak ikonik iaitu Batman dan Superman yang akan mula dijual esok.

BAPE dan DC Comics akan menampilkan logo Batman dalam warna camo kuning dan hitam, logo Superman dalam warna camo merah dan biru, dan logo Ape Head yang dihasilkan bersebelahan simbol DC Comics untuk kolaborasi terbaru ini.

Antara koleksi yang akan ditampilkan oleh BAPE dan DC Comics adalah koleksi hoodie, jaket dan baju T yang menarik dengan setiap koleksi tersebut mewakili logo Batman, Superman dan Ape Head. Lebih menarik lagi, koleksi hoodie yang mewakili logo Batman mempunyai gabungan warna hitam diantara warna biru, merah dan kelabu.

Koleksi DC Comics x  BAPE yang terbaru ini akan dilancarkan pada 30 Mac 2019. Koleksi ini akan tersedia di seluruh cawangan BAPE, laman rasmi bape.com dan ZOZOTOWN. Jika ada rakan di Jepun, boleh minta bantu untuk belikan esok.

koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE koleksi DC Comics x BAPE