Perkahwinan zaman sekarang memerlukan untuk kita stanby duit secukupnya. Almaklumlah bayaran kos makin meningkat untuk majlis perkahwinan, baju pengantin, pelamin dan sebagainya.

Malah, kebanyakan pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan hasrat untuk hidup berdikari dalam membina sebuah keluarga. Jom lihat video majlis perkahwinan Sharul Kamal dan beli rumah di mana. Ayuh kita tonton!

Mudah sahaja rupanya untuk dapatkan rumah impian. Sudah tidak perlu pening-pening kepala, duduk sahaja!

duduk di mana?

FA_DDK-Duduk-Intro-in-EW-Website-630×239

Memperkenalkan duduk daripada EcoWorld, sebuah jenama baru yang mengikut konsep pembangunan vertikal yang memberikan rasa urban dan milenial di Se.Ruang D’ Eco Sanctuary dan Huni D’ Eco Ardence!

Se.Ruang D’ Eco Sanctuary dan Huni D’ Eco Ardence terletak di tempat yang strategik, di kawasan pembandaran yang dekat dengan pelbagai kemudahan seperti pusat membeli belah, sekolah, kedai-kedai runcit, taman dan banyak lagi.

FA_DDK-Duduk-Intro-in-EW-Website-hhh-630×285

duduk by EcoWorld berada di dua lokasi strategik iaitu Eco Sanctuary di selatan Kota Kemuning dan Eco Ardence di Setia Alam. Bukan itu sahaja, duduk juga menawarkan susun atur yang luas dan binaan seluas 1,000 kaki persegi.

Setiap unit mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air dengan reka bentuk yang onz dan praktikal. Golongan milenial, pasangan yang baru berkahwin atau juga keluarga kecil sangat sesuai untuk menghuni rumah ini!

FA_DDK-Duduk-Intro-in-EW-Website-ggg-630×280

Setiap unit turut dilengkapi dengan pakej separa berperabot dan barang asas rumah pintar, membuatkan setiap unit memberikan penjimatan yang besar bagi pasangan baru berkahwin. Yang lagi best, setiap unit tersedia dengan dua tempat letak kereta!

Jangan lupa untuk rebut peluang untuk memiliki rumah moden dan cantik ini dengan bayaran ansuran serendah RM1450* sebulan! *Tertakluk kepada terma dan syarat.

Buat anda yang berminat untuk memiliki rumah idaman, anda boleh layari laman sesawang ini untuk dapatkan maklumat lanjut. Tunggu apa lagi? Daftarlah segera di sini atau layari sahaja Facebook duduk.

Buat anda yang ingin membeli rumah, kami sertakan panduan asas untuk anda pada pautan di bawah ini.

3 Jenis Hartanah Di Malaysia Yang Anda Wajib Tahu Sebelum Beli Rumah

8 Panduan Asas Untuk Anda Yang Mahu Beli Rumah Buat Pertama Kali

Warga China Dan Bangladesh Paling Ramai Beli Rumah Di Malaysia