Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Asam garam dalam bercinta kadang ada manisnya dan terkadang ada yang pahit. Kalau pahit tu nak telan pun perit tahu! Contohnya kalau anda terjebak dalam cinta tiga segi. Mencabar bukan?

Sebab anda tak tahu nak pilih mana satu yang terbaik. Akan tetapi, bagaimana pula caranya untuk keluar daripada situasi yang rumit ini? Jom kita tengok video ini!

Cuba Sekali. Pasti Nak Lagi!

Fuh! Tak sangka boleh fall in love dengan coffee ni!

Chek Hup Coffee Brown

A2-630×630

B2-630×630

Chek Hup Coffee Brown ini ialah produk 3 dalam 1 kopi putih pracampur dengan aroma kopi yang boleh membangkitkan selera, dengan campuran biji kopi Arabica dan Robusta yang premium tau! Anda boleh menikmati kelazatan serta kehalusan rasa kopi putih Ipoh, yang diperkaya dengan gula perang dan karamel dalam campuran yang sempurna tanpa penambah rasa kopi tiruan.

Tak lupa jugak Chek Hup Coffee Brown ni menawarkan perisa baru iaitu Perisa Kacang Hazel. Jadi, tungga apa lagi? Cepat- cepat pergi beli dan rasai sendiri kelazatannya. Untuk makluman lanjut anda boleh layari laman web Chek Hup.

Tular pada minggu lalu apabila pelakon Sofia Jane dilihat masih kekal anggun meskipun usia hampir mencecah lima dekad.

Kekal Anggun Selepas 25 Tahun, Sofia Jane Kongsi Gambar Jubli Perak Perkahwinan

Pelakon 7 Hari Mencintaiku 2, Idris Mat Diah Meninggal Dunia