Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Adakah anda minat berfesyen dan mahu menguji ‘taste’ anda dalam fesyen? Apa kata anda muat turun permainan Fashion Dream oleh Level Infinite yang baru sahaja dilancarkan hari ini di telefon pintar anda.

Untuk pengetahuan anda, permainan ini akan menguji selera fesyen anda dan anda juga dapat bersaing dengan pemain lain untuk menjadi peneraju dalam industri fesyen.

Fashion Dream akan menampilkan lebih 10,000 pilihan pakaian untuk dipilih dan pemain juga boleh mencipta penampilan unik mereka sebagai bidadari halus, diraja yang elegan, atau polis wanita bandar barat.

Dengan pelancaran permainan ini, kejohanan fesyen juga dianjurkan untuk pemain memperagakan barangan mereka dan mempamerkan kemahiran padanan mereka yang luar biasa.

Bagi setiap pemain yang menyertai acara pelayan baharu juga akan berpeluang memenangi sejumlah 100 cabutan percuma dan mereka yang menjemput rakan untuk menyertai keseronokan akan menyaksikan pemain diberi ganjaran pakaian dan mata wang bernilai AS$10 (~RM44).

Permainan Fashion Dream ini kini tersedia untuk pemain di seluruh dunia dan boleh dimuat turun di peranti iOS dan Android.

Sementara itu, kami kongsikan beberapa artikel yang sedang ‘trending’ di The Vocket pada pautan di bawah.

Seperti ‘Tikam Belakang’ Stokis Dan Agen, Neelofa Umum HQ Jual Innai NunHa Di Shopee

‘Selfie’ Topson Depan Restoran Mee Tarik Di KL Buat Peminat Dota Seluruh Dunia Mahu Cubanya