Jutawan dan genius Microsoft yang terkenal, Bill Gates merupakan seorang yang kaya daripada aspek kewangan dan juga kemanusiaan. Buktinya, baru-baru ini Bill Gates memperkenalkan sebuah teknologi baru yang mampu mengubah air najis kepada air minuman dan juga tenaga elektrik. Ciptaan ini dikenali sebagai Omniprocessor.

BACALihat Proses Air Rawatan Tersebut Di Sini 

Tomaz Gaming Chair Cover
HYPE
Gaya Kingsman Datang Lagi! Tomaz Blaze X Pro, ‘Gaming Chair’ Premium Pada Harga RM499 Sahaja
Baca lagi →

Teknologi ini dicipta kerana Bill Gates percaya dengan kemampuannya mengubah kehidupan penduduk di negara miskin seperti Afrika yang kita sendiri sedia maklum betapa sukarnya bagi mereka untuk mendapatkan bekalan air bersih setiap hari. Bill Gates juga yakin teknologi ini bakal menyelamatkan ribuan nyawa daripada kebuluran dan penyakit.

Lihat betapa liciknya Bill Gates memperdayakan hos rancangan temubual terkemuka Amerika, Jimmy Fallon untuk minum air najis yang telah dirawat oleh Omniprocessor melalui video di bawah ini.

Sejujurnya, sanggup atau tidak anda minum air yang telah dirawat ini tanpa sebarang trick seperti yang dilakukan oleh Bill Gates? Nyatakan pendapat anda dibahagian komen di bawah.

Jangan lupa LIKE TheVocket di Facebook

Anda Mungkin Suka