Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Setiap orang terutama sekali wanita inginkan kulit yang sihat, berseri dan sentiasa anjal. Percaya atau tidak jika kami katakan handphone dan komputer antara penyebab kulit muka anda menjadi kusam?

Cahaya yang terpancar menerusi skrin handphone dan komputer yang dikenali sebagai ‘blue light’ adalah punca kulit muka anda boleh rosak, kusam dan tidak bermaya, malah boleh merosakkan mata anda.

Oleh itu, kami ingin kongsikan anda produk rahsia yang akan membantu melindungi kulit muka anda daripada sinaran ‘blue light’. ArctaPHOS merupakan produk yang pilihan ramai orang dimana ia direka khas untuk melengkapi keperluan anda yang memiliki gaya hidup sentiasa perlu berdepan dengan teknologi seperti handphone dan komputer.

Mesti anda ingin tahu mengapa ArctaPHOS ini pilihan terbaik, bukan? Ayuh kami bongkarkan rahsia ini kepada anda!

1. Keunikan ArctaPHOS

ArctaPHOS 4

Untuk pengetahuan anda, ArctaPHOS bermula apabila microorganisma laut yang unik ditemui dalam lautan berhampiran Greenland terutama di bawah cahaya Aurora.

Siri produk ArctaPHOS ini diperbuat menggunakan Euro Bio-Technology yang mampu melindungi kulit daripada sinaran ‘blue light’, sinaran UV dan juga faktor persekitaran yang berbahaya.

2. Tekstur yang lembut

Night Repair 3

Pastinya produk yang memiliki tekstur yang lembut dan tidak melekit menjadi antara sebab produk tersebut menjadi pilihan ramai. Jika anda pun cari kriteria seperti itu, produk ArctaPHOS adalah pilihan yang tepat kerana bukan sahaja tidak melekit, malah ia tidak akan memedihkan kulit anda.

3. Harga berpatutan

ArctaPHOS 1

Anda tidak perlu risau, walaupun produk ArctaPHOS ini mengandungi pelbagai kebaikan untuk kulit anda, harga yang ditawarkan cukup berpatutan. Kiranya memang kenalah harga dengan perlindungan yang diberikan.

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk ini, anda boleh dapatkan secara dalam talian di sini atau pergi sahaja ke Watson berhampiran anda atau di Watson Online dan harga yang ditawarkan bermula daripada RM79.

Peluang menangi hadiah lumayan

GlowOnRaya Campaign

Kami ada satu berita gembira untuk anda menangi hadiah menarik dan menakjubkan dari ArctaPHOS. Sudah bersedia untuk ketahui cara-cara untuk mendapatkan hadiah tersebut?

Putar dan menang

Spin & Win

Anda hanya perlu ke laman sesawang ArctaPHOS dan cuba nasib anda dengan hanya putar roda untuk menangi pelbagai hadiah menarik. Anda berpeluang untuk mendapatkan 6 hadiah yang ‘awesome’ seperti baucar diskaun sebanyak 20%, 30% dan 50%, tumbler, hand sanitizer dan alat urut muka.

Berbelanja dan menang duit raya

Spend to Win

Selain itu, anda juga berpeluang untuk menangi duit raya dengan hadiah bernilai lebih kurang RM7,300. Anda hanya perlu beli produk ArctaPHOS dalam satu jumlah di laman sesawang ArctaPHOS atau Watson Malaysia bermula sekarang sehingga 18 May 2020.

Anda boleh hantar borang permohonan dengan menghantar resit pembelian, maklumat peribadi untuk berpeluang menangi ‘Duit Raya’. Tidak hanya anda boleh kelihatan cantik dengan menggunakan produk ArctaPHOS ini tetapi anda juga boleh dapatkan hadiah lumayan. Jadi, tunggu apa lagi?

Mari dapatkan produk ArctaPHOS di sini atau Watson terdekat anda untuk lindungi kulit anda supaya kekal remaja. Mari dapatkan ArctaPHOS segera. Selamat membeli-belah dan selamat mencuba!

Sementara itu, baca artikel tentang penjagaan kulit yang pernah disiarkan di The Vocket.

10 Cara Jaga Kecantikan Kulit Yang Saya Pelajari Daripada Orang Korea

Ketahui Rahsia Sebutir Telur Dalam Merawat Kecantikan Kulit