Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Virgil Abloh telah menyertai Evian pada bulan lalu sebagai Penasihat Kreatif untuk Sustainable Design kerana syarikat tersebut betujuan untuk menjadi 100% jenama pekeliling menjelang tahun 2025.

Dalam masa yang sama, koleksi botol air kaca Evian hasil kerjasama bersama Virgil Abloh secara rasminya telah diiktiraf sebagai koleksi “One Drop Can Make a Rainbow” di New York Fashion Week. Botol air kaca tersebut juga berfungsi sebagai inspirasi dan metafora untuk pemacu projek pertama Virgil Abloh sebagai Penasihat Kreatif Evian.

evian_limited_va_soma

evian_limited_va_75cl_one_drop_collection_int

Botol air kaca ini juga mengandungi julat yang tahan lama dan boleh diisi semula. Ia juga mempunyai ciri-ciri perlindungan silikon yang mudah sarung, penutup buluh semulajadi yang tahan bocor dan botol kaca edisi terhad.

Botol air kaca Evian edisi terhad Virgil Abloh ini akan tersedia buat pertama kalinya di Amerika Syarikat pada 9 Mei ini.

Di samping itu, para pelanggan juga berpeluang untuk memenangi hadiah eksklusif termasuk botol SOMA yang boleh diisi semula yang ditandatangani Virgil Abloh sendiri dengan menyertai acara Evian Drip Drop yang terletak di 393 jalan raya di New York pada 9 Mei ini daripada pukul 12 pagi hingga 4 petang.

Anda Mungkin Suka