Anda semua mesti pernah merasa hari yang rasa macam semua benda serba tidak kena dan rasa down sangat sepanjang hari? Kat office, kena marah dengan bos, balik kerja sangkut dalam traffic jammed pula. Lepas itu balik rumah kena bebel dengan mak, gaduh dengan boyfriend/girlfriend anda pula. Stress!

Kadang-kadang, bila kita tengah down, apa yang kita perlukan adalah kata-kata positif untuk bagi kita bersemangat balik! Betul tak? Nak tahu apa yang Spritzer TINGE buat?

Botol berwajah baru yang berunsurkan PosiTinge!

tinge-collage-671×671

Spritzer TINGE dikenali ramai sebab rasa air mineral semulajadi unik serta design botolnya yang memang selalunya menarik dan comel dengan pelbagai tema yang kreatif.

Tetapi sekarang, Spritzer TINGE sudah berwajah baru dan bertambah-tambah cool! Anda lihatlah sendiri, memang unik, menarik dan colorful betul kan? Terus rasa macam nak beli semua botol!

Untuk jadi seseorang yang positif, anda kenalah ada sikap yang betul dan sentiasa memanfaatkan kata-kata semangat dalam hidup.

Begitu juga dengan Spritzer TINGE berwajah baru yang datang dengan tema Positive + TINGE ataupun PosiTinge bertujuan untuk memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia supaya bersemangat dalam menikmati kehidupan dengan lebih positif.

Spritzer 1

Dengan rasa yang lazat daripada pilihan Anggur, Lemon, Buah Campuran dan Mangga Tango serta tanpa karbonat dan juga tiada pewarna tambahan, Spritzer TINGE adalah air mineral semulajadi berperisa yang sempurna untuk anda kekal segar sepanjang hari. Jadi, sentiasa keep it real dan don’t be so serious lah!

Apa kata, sesekali anda belanja “BFF” anda Spritzer TINGE ni, sambil minum nanti, baca pula mesej pada botol macam “Your #1 Fan”. Confirm kawan anda tersengih sorang-sorang dan rasa dihargai sangat. Anda pun mesti happy bila kawan korang happy kan? Bila kita selalu positif, hari-hari yang dilalui pun mesti lebih ceria!

Nantikan Spritzer TINGE di depan pintu rumah anda!

pratt

Wow, bestnya!

Kalau anda beli kesemua 12 koleksi botol Spritzer TINGE ini, kami memang “Respect” sebab anda memang “Steady-Lah!”.

Apa tunggu lagi? Jom dapatkan Spritzer TINGE di kedai serbaneka berdekatan atau nak lagi mudah, order sahaja dekat sini dan tunggu Spritzer TINGE sampai di pintu rumah anda!

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook Spritzer Tinge.

MiTEC
HYPE
‘Hi HOME Property Event’ Acara Hartanah Unik Yang Akan Berlangsung Pada 25 Julai 2019
Baca lagi →