Segalanya menjadi lebih mudah untuk merakam momen penting dalam hidup seharian dengan adanya telefon pintar. Hanya tekan butang, dan gambar anda pun sudah dirakam dan ada dalam telefon pintar.

Hunter Killer Photo
HYPE
Misi Menyelamat Penuh Debaran Dalam ‘Hunter Killer’
Baca lagi →

Tidak seperti dahulu. Semuanya perlu dirakam dalam filem terdahulu. Selepas habis satu roll, perlu pula cuci gambar. Barulah dapat lihat gambar yang dirakam.

kamera filem

Zaman sebelum kamera digital. Siapa pernah rasa?

Tetapi itulah masalah dengan teknologi terbaru. Apabila kita terlalu berharap terhadap telefon pintar kita, kadangkala kita terlepas pandang untuk simpan gambar berkenaan. Jika telefon pintar anda rosak atau hilang, habis semua gambar kenang-kenangan yang ada dalam telefon pintar anda.

Dahulu tak perlu risau. Jika album gambar kita hilang, masih boleh dicuci kembali dengan filem yang ada. Jadi cara apa yang terbaik untuk kita simpan gambar selain daripada secara atas talian atau dalam telefon pintar?

photobook-800X800-hari-raya-ad-5

Photobook kan anda. Buat anda yang mungkin pertama kali mendengar tentang Photobook, Photobook adalah servis untuk ‘cuci’ gambar anda yang kemudiannya dapat diabadikannya dalam bentuk album bergambar.

Tak tahu bagaimana nak mula? Scha dan Awal boleh terangkan caranya dan di bawah juga ada arahan bergambar bagi memudahkan lagi anda menghasilkan Photobook pertama anda.

stepbystepredemption_single_01

stepbystepredemption_single_02

stepbystepredemption_single_03

stepbystepredemption_single_04

stepbystepredemption_single_05

Bila sudah siap, nostalgia seperti anda pegang album bergambar satu ketika dahulu pasti kembali. Photobook yang sudah siap boleh diletak di ruang tamu. Jadi sesiapa sahaja dapat melihat momen gembira anda terutamanya untuk datuk dan nenek melihat gambar-gambar gembira anak cucuk mereka. Pasti tersenyum mereka nanti.

Mesti sudah tak sabar untuk buat Photobook ini sendiri bukan? Jangan lupa gunakan kod promo PBVOCKET untuk penjimatan semasa buat Photobook pertama anda! Nak redeem kupon ini pun mudah sahaja. Anda tonton sahaja video di bawah dan masukkan sahaja kod promo ini nanti. Selamat mencuba!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group