Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Sebut tentang Coca Cola mungkin orang ramai sudah cukup kenal dengan jenama popular ini. Pengeluaran Coca Cola dengan perisa berbeza-beza berbanding perisa asli sudah menjadi kebiasaan buat syarikat minuman berkarbonat ini.

Terbaru, syarikat ini dilaporkan berminat untuk menghasilkan Coca Cola yang mempunyai campuran rasa ganja atau marijuana. Difahamkan permintaan yang tinggi terhadap ganja serta beberapa negara seperti Kanada yang sudahpun membenarkan penggunaan ganja antara yang membuatkan Coca Cola tertarik untuk menghasilkan perisa terbaru ini.

coca-cola-perisa-ganja

Selain itu, peningkatan orang ramai yang cakna dengan minuman Coca Cola yang kaya dengan gula yang sekaligus mengurangkan pengeluaran Coca Cola membuatkan syarikat ini berminat untuk meningkatkan produksi bagi minuman yang melibatkan kopi serta minuman kesihatan.

Berdasarkan inisiatif yang dibuat Coca Cola, minuman berperisa ganja ini bakal membantu menghilangkan pengguna yang mengalami masalah keradangan dan kekejangan.

Coca-Cola-Reportedly-Eyeing-The-Legal-Marijuana-Industry

Setakat ini, cadangan ini masih lagi diperingkat awal dan berkemungkinan bakal ditawarkan mengikut negara yang ‘menghalalkan’ ganja sahaja.

Saksikan Guns ‘N Roses Beraksi Di ‘Not In This Lifetime Tour Live In Malaysia

Guns N’ Roses sekali lagi kembali ke Malaysia tetapi kali ini berbeza kerana line-up asal mereka yang akan menghiburkan anda!

Dapatkan potongan harga sebanyak 15% dengan memasukkan kod MSIA7 untuk setiap kategori (kecuali VVIP)!

Tiket boleh terus dibeli di buytickets.com.my.

GNR_Vocket_20x30in

Maklumat lanjut layari Facebook Rasmi Guns ‘N Roses, Facebook Fans Guns ‘N Roses, dan Facebook Galaxy Group.

Jumpa anda di sana!

Anda Mungkin Suka