Siapa antara anda pernah ada crush? Kami yakin setiap daripada anda mesti pernah ada crush yang kononnya itulah jodoh idaman yang dicari. Bila tiba-tiba crush anda call, apa reaksi anda? Mungkin sama macam brother seorang ini. Sampai member pun dia sanggup tinggalkan sebab mahu jawab call daripada crush.

Bila crush telefon, dunia macam terhenti sekejap betul tak? Memang tidak ingat apa yang terjadi selepas itu sebab anda tengah bayangkan duduk atas pelamin dengan crush.

Waktu ini rakan anda pula mahu ambil kesempatan nak kenakan anda. Nasib baik prank cara menyegarkan, kalau tidak habis, Lisa yang kena maki dalam phone.

Minuman Spritzer berkarbonat yang berkhasiat tanpa gula tanpa kalori!

Spritzer OB New

Wow, Spritzer ada air mineral berkarbonat! Paling best tidak ada gula dan bebas kalori. Spritzer Sparkling ini kalau anda minum boleh segarkan badan yang penat sebab rasa air ini memang unik. Jangan lupa cuba, confirm mahu lagi nanti.

Spritzer Sparkling boleh didapati di hampir semua premis perniagaan runcit di Malaysia. Untuk nak tahu update terkini tentang Spritzer Sparkling ini, anda boleh terus ke Facebook Spritzer.

P/S: Kalau hendak buat prank dekat rakan make sure jangan kejam sangat. Kalau hendak buat prank yang terbaik, gunalah Spritzer Sparkling ini sebab boleh spark the joy lagi.