Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Berita baik untuk pengguna U Mobile. Anda tahu atau tidak anda boleh dapat iPhone 7 Plus baharu dari hanya RM48 sebulan? Mesti anda tak percaya kan?

Ya, dengan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, semua itu tidak mustahil! Ada banyak lagi perkara best yang anda boleh nikmati. Check this out!

Panggilan dan data TANPA HAD berkelajuan tinggi!

Umobile 1

Dengan pelan UPackage daripada Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, anda bukan sahaja boleh dapat iPhone 7 Plus, tapi anda jugak boleh nikmati rangkaian 4G LTE U Mobile yang dah dinaiktaraf di lebih banyak lokasi seluruh Malaysia.

Seronoknya. Makin laju dan tiada lagi masalah susah hendak cari line! Yang paling penting, pelan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139 ini dilengkapi dengan data dan panggilan TANPA HAD setiap bulan!

50

So, memang tiada masalah lah kalau hendak stream video kegemaran anda, main game atas talian ke, hendak video call atau layan media sosial.

Nak layan rancangan tv kegemaran anda dalam HD? Tiada masalah. Siap boleh kongsi 50GB hotspot dengan keluarga dan kawan-kawan anda lagi. Gempak gila!

3GB data perantauan, nak travel pun dah tak risau!

Untuk anda yang selalu travel ke luar negara, data internet memang sangat penting. Yalah, mesti mahu upload gambar, ambil video dan buat live di social media!

Sekarang ini anda sudah tidak perlu risau tentang data internet bila ke luar negara sebab dengan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, anda boleh nikmati 3GB data perantauan Roam-Onz Global™ di 36 destinasi menarik merentasi 5 benua seperti berikut:

Umobile 2

Bila ada data perantauan, bolehlah update insta stories tempat-tempat yang menarik on the spot, hantar gambar ole-ole yang keluarga pesan dan senang nak guna Waze untuk berjalan bila sesat di 36 destinasi dengan Roam-Onz Global™.

Dengan data berkelajuan tinggi dari U Mobile ni, tak payah sudah guna wifi hotel yang slow itu. =)

Senang cerita, pelan ini memang terbaik untuk pengguna yang selalu melancong dan perlukan banyak data di dalam atau pun luar negara. Kini, bersama produk dan perkhidmatan yang inovatif, U Mobile hanya mahu berikan keseronokan TANPA HAD kepada pelanggan mereka! Macam ni #BARULAHBEST!

Kalau anda nak rasai sendiri keseronokan menggunakan rangkaian internet yang makin laju dari hari ke hari, jomlah bertukar ke U Mobile sekarang!

Untuk maklumat lanjut mengenai U Mobile UPackage dan iPhone 7 Plus, klik sini.