Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Nama Fasha Sandha dan Aidil Aziz memang antara nama yang hangat menjadi sebutan warganet baru-baru ni. Dengar cerita, pasangan sejoli ini sedang sibuk dengan persiapan perkahwinan mereka.

Kalau anda lihat di Instagram, Fasha telah pun berkongsi sneak peak di sebalik photoshoot pre-wedding mereka tempoh hari. Sempat juga kami intai-intai sikit persiapan mereka.

Gaun Fasha macam puteri raja!

Walaupun belum umumkan tarikh sebenar pernikahan mereka, tetapi daripada gambar-gambar yang Fasha kongsikan ini, kami dapat agak tidak lama lagi. Sudah terbau nasi minyak!

Kami kongsikan antara foto-foto sekitar pre-wedding Fasha dan Aidil. Nampak manja dan bahagia betul bakal pengantin ini! Check this out:

Fasha-Sandha-Aidil-Aziz_03-671×514

Fasha-Sandha-Aidil-Aziz_02-671×514

Kami cukup tertarik dengan gaun pengantin yang Fasha gayakan ini. Anda lihatlah butiran halus dan tesktur gaun rekaan Azura Couture ni. Setiap inci gaun ini memang dapat menyerlahkan kejelitaan bakal raja sehari ini.

Fasha-Sandha-Aidil-Aziz_01-671×514

Fasha-Sandha-Aidil-Aziz_04-671×514

Fasha-Sandha-Aidil-Aziz_05-671×514

Bukan sahaja gaun pengantin, Fasha juga tidak lokek untuk berkongsi aksesori seperti cincin, anting-anting dan tiara yang digayakannya untuk photoshoot pre-wedding ini. Nampak simple, tapi sangat manis dan kena dengan penampilan Fasha yang sweet. Tidak sabar mahu tunggu majlis pasangan sama cantik sama padan ini!

Gambar yang jelas dan berkualiti ini ditangkap menggunakan handphone sahaja?

Untuk pengetahuan anda, kesemua foto pre-wedding Fasha dan Aidil ni, hanya ditangkap menggunakan handphone sahaja dan pilihan Fasha semestinya HUAWEI P30 SERIES!

“Tetapi, takkanlah kamera handphone boleh sejelas dan berkualiti tinggi seperti ini?” 

Bunyi macam tidak logik tetapi dengan HUAWEI P30 SERIES yang dilengkapi dengan 4 kamera, ia mampu merakam setiap inci gambar dengan jelas dan menarik. Yang paling best, kualiti zoom dan super close shot memang tidak dapat ditandingi!

Picture11

HUAWEI ini memang terkenal sebagai smartphone yang berkeupayaan tinggi. Buktinya, HUAWEI P20 dan HUAWEI Mate 20 Pro yang mempunyai  3 kamera pernah dinobatkan sebagai smartphone popular oleh DxOMark dengan 109 points – skor yang sama dianugerahkan kepada HUAWEI P20 Pro.

Kalau HUAWEI P20 SERIES pun sudah hebat, HUAWEI P30 SERIES ni apatah lagi. Kalau korang nak tahu banyak lagi tentang kehebatan HUAWEI P30 SERIES ini, jom sama-sama kita tunggu 26 Mac ni ok!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web HUAWEI.