Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Panas betul cuaca sekarang ini kan? Belum pukul 12 tengahari pun, bahangnya terasa betul sampai ke kulit. Rasa macam hendak berendam dalam kolam 2-3 jam baru lega. Tetapi kalau fikir balik, berendam pun yang lega cuma panas badan, tekak yang dahaga ini macam mana pula?

Minumlah air banyak-banyak. Kalau boleh, keluar rumah sahaja bawa air siap-siap. Nak lagi fresh, minum air yang menyegarkan seperti minuman yang dihasilkan daripada ekstrak buah dan sebagainya.

Cerita tentang minuman yang memberi kesegaran ini, anda tahu tak F&N Teh SEASONS ada keluarkan dua variasi baru dan anda boleh menang hadiah berupa percutian mewah ke Maldives untuk 2 orang!

Sertai peraduan JOM SEASONS & korang berpeluang bercuti ke Maldives & Cherating!

F&N 1

Macam yang admin cakap tadi, sempena memperkenalkan dua variasi baru minuman F&N Teh SEASONS ni, mereka mengadakan peraduan ‘JOM SEASONS‘ dari 1 Julai hingga 15 September 2019 yang menawarkan hadiah lumayan seperti:

Hadiah Utama x 1 : 4H3M Pakej Overwater Suite ClubMed Kani Maldives berserta penerbangan untuk 2 orang
Hadiah Istimewa x 4 : 4H3M Pakej ClubMed Cherating dan wang tunai RM500 untuk 2 orang
Hadiah Saguhati x 100 : Sepasang Ipanema Trendy Flip Flop

F&N 2

Fuh, bukan biasa-biasa hadiah utama dengan hadiah istimewa tu! Tidak senang duduk kami dibuatnya! Menarik betul kan? Kami pun rasa macam hendak join peraduan ini. Tetapi macam mana ya? Mudah sahaja, macam ni caranya.

1. Beli 2 (dua) unit mana-mana variasi minuman F&N Teh SEASONS 380ml/1L ATAU tin F&N Teh SEASONS 300ml sepanjang tempoh peraduan.
2. Jawab soalan ini – “Apple Pomegranate dan Watermelon Lychee adalah perisa BARU F&N Teh SEASONS” (BETUL/SALAH)
3. WhatsApp resit pembelian ke 012-909 8806 berserta butiran: SEASONS, Nama, NRIC, Jawapan (Contoh: SEASONS, Fara Nadia, 830411102020, Betul)
4. Simpan resit asal untuk tujuan pengesahan sekiranya korang dipilih sebagai pemenang
5. Double kan penyertaan anda dengan membeli variasi baru F&N Teh SEASONS Apple Pomegranate atau Watermelon Lychee dalam satu resit. Yay!
* Peraduan ini sah untuk semua variasi minuman F&N Teh SEASONS termasuk Apple Pomegranate dan Watermelon Lychee

Gabungan dua buah untuk setiap variasi baru

F&N 3

Tengah-tengah holiday dengan cuaca panas, apa kata hilangkan dahaga dan hidratkan badan anda dengan dua variasi baru minuman F&N Teh SEASONS iaitu Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate! Eh, ada dua buah dalam satu minuman? Biar betul?

F&N 4

Ya, betul. F&N Teh SEASONS Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate yang terbaru ini menawarkan manfaat dua buah dalam satu minuman. Kasi kick sikit badan anda yang lemau supaya segar!

Selain menggabungkan ekstrak dua buah dalam satu minuman, F&N Teh SEASONS Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate ini juga merupakan pilihan terbaik kerana memberikan rasa yang menakjubkan untuk kesegaran yang ‘lebih sihat’ biarpun ‘kurang gula’.

Tak percaya? Untuk pengetahuan anda, F&N Teh SEASONS Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate mengandungi Antioksidan (Polyphenols) secara semulajadi, rendah kandungan gula (<5.0g gula/100ml) dan tiada pewarna serta perisa tambahan. Bagusnya!

Selain pembelian di hyper/super/minimarket, resit pembelian minuman F&N Teh SEASONS secara online di portal online yang disahkan oleh pihak F&N Teh SEASONS juga boleh digunakan untuk menyertai peraduan ini.

Apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang keemasan ini guys! Klik SINI untuk membeli F&N Teh SEASONS Watermelon Lychee dan Apple Pomegranate secara online dan seterusnya menyertai peraduan JOM SEASONS ini.

Untuk terma dan syarat penuh peraduan JOM SEASONS ni, layari Facebook SEASONS MALAYSIA dan laman web F&N. Good luck korang!