Alamak, ada hal urgent. Tetapi tengah on the phone, line tersekat-sekat lah pula! Langsung tidak dapat dengar apa yang orang di sana cakap. Mahu video call pula, langsung tak dapat connect. Lepas itu pulak, hendak surf internet, sedar-sedar data pula habis. Arghhh!

Siapa yang selalu berdepan dengan situasi ini? Memang leceh bukan? Tetapi, sekarang ini anda sudah tidak payah stress lagi, sebab kami ada jalan penyelesaian untuk masalah anda itu.

Sentiasa 4G dan TANPA HAD!

Kalau anda mahu tahu, YES telah melancarkan 3 plan Pascabayar Konfem 4G, Konfem Unlimited iaitu: Konfem Unlimited 49, 79, dan 99 yang hanya menawarkan rangkaian 4G LTE tanpa had! Ha, bagi anda yang menggunakan plan prepaid dan baru sahaja hendak bertukar ke plan pascabayar, anda bolehlah ambil plan Konfem Unlimited 49 yang bermula dengan hanya RM46 sebulan!

Yes 4G Content Pic 1

Bagi anda yang sudah pun melanggan plan pascabayar sedia ada, marilah upgrade ke plan Konfem Unlimited 79. Dengan hanya RM79 sebulan, plan ini dilengkapi dengan pilihan panggilan suara yang sesuai untuk golongan profesional atau ahli perniagaan.

Kalau anda adalah pengguna tegar internet, anda memang kena try plan Konfem Unlimited 99 ini. Dengan hanya RM99 sebulan, anda akan nikmati pengalaman data internet 4G terbaik!

Line putus-putus? Kini sudah tiada masalah!

Yes 4G Content Pic 2

Bukan saja rangkaian berkelajuan 4G LTE, tapi anda juga boleh nikmati panggilan TANPA HAD iaitu Voice over LTE (VoLTE) yang menjanjikan panggilan lebih jelas dan berdefinisi tinggi! Jadi, dah tiada lagi masalah line putus-putus bila tengah on the phone.

VoLTE juga menawarkan sambungan panggilan 2 hingga 3 kali lebih cepat ke talian panggilan pilihan anda. Lagi best, kualiti video call pun adalah 10 kali lebih jelas! Kalau sudah lenguh tangan video call itu dan rasa hendak tukar kepada voice call pun tiada masalah. Boleh terus tukar. Cool kan?

Tak hairanlah kalau VoLTE oleh YES ni dianugerahkan sebagai “Most Innovative Voice Server” oleh Telecoms Asia Awards 2017.

Ada lagi yang best?

Yes Poster 3

Untuk pengetahuan korang, YES ini adalah satu-satunya pengendali rangkaian mudah alih IP di Malaysia yang membolehkan penggunaan data dan panggilan secara serentak! Ini bermakna, anda boleh:

– Aktif menggunakan Waze apabila menjawab panggilan
– Buka e-mail apabila menjawab panggilan
– Melayari internet dan berbual pada masa yang sama

Memang anda tak perlu ragu-ragu lagi dengan kemudahan dan kelajuan rangkaian YES 4G di Kuala Lumpur.

Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Jomlah langgan plan pascabayar Konfem 4G, Konfem Unlimited untuk merasai pengalaman hebat servis rangkaian 4G LTE dari YES.

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook YES ataupun laman web rasmi YES.