Adakah anda ingat akan video viral Nabila Huda dan Amy Search perihal Ayam Goreng Viral hari itu?

Mesti anda tertanya-tanya kenapa Nabila beria-ia sangat merayu pada netizen supaya TOLONG.JANGAN.SEARCH Ayam Goreng Viral di internet. Katanya, dia takut habis dan tidak dapat beli nanti.

Nak tahu apa sebenarnya yang terjadi? Jom kami kongsikan!

Video ini tentang apa sebenarnya?

Untuk pengetahuan anda, video yang viral ini adalah iklan terbaru dari McDonald’s Malaysia tentang Ayam Goreng McD yang pernah sensasi di internet dan mendapat sambutan hangat di Malaysia! Buat suspens sahaja.

Bagi anda yang masih belum tengok lagi video ini, mari kami kongsikan video tersebut. Memang ngam betul telatah dua beranak ini!

Jika tidak percaya, cuba anda Google ‘ayam goreng viral’, confirm keluar Ayam Goreng McD yang sudah turun-temurun menjadi kegilaan rakyat Malaysia ini. Pada 2 tahun lalu, Ayam Goreng McD ini pernah jadi bualan ramai sehingga out of stock! Adakah anda masih ingat?

Bukan itu sahaja, ramai juga yang tidak tahan dengan godaan iklan ini sampai sanggup beratur panjang dan drive-thru di McDonald’s semata-mata untuk dapatkan ayam goreng viral ni.

Masa ini, pergi lah mana-mana outlet, gerenti sold out! Hebat betul lah! Patutlah Nabila takut sangat habis!

Pedas atau biasa? Dua-dua pun favourite!

0C3989EA-E705-474D-91F0-1CDC21D9569D

McDonald’s Malaysia

Siapa sahaja boleh tahan dengan godaan ayam goreng yang rangup di luar, isinya yang lembut di dalam, ditambah pula dengan aroma dan rasa pedas menyengat. Makan pula panas-panas, memang terangkat!

photo_2020-10-23_16-28-17

McDonald’s Malaysia

Cakap banyak pun tak gunalah. Kami pun sudah kecur air liur ini dan tidak sabar nak order Ayam Goreng McD ini.

4EC6F8BC-ED6B-4412-A8B9-E1C11EF630D3

McDonald’s Malaysia

Apa tunggu lagi, jom pesan Ayam Goreng McD hari ini juga melalui McDelivery atau di pandu-lalu di McD berdekatan anda. Baik cepat, kalau habis jangan menangis kat bucu katil pula! Untuk maklumat lanjut, layari laman sesawang ini.

Sebelum ini kami pernah cuba Ayam Goreng McD 3X Spicy. Nak tahu bagaimana rasanya? Baca sahaja pautan di bawah ini.

Pedas Sangatkah ‘Ayam Goreng Extra Spicy 3X’ McDonald’s Ini?

McDonald’s Malaysia Perkenalkan 3 Siri Minuman Boba Baharu Pasti Buat Anda Terliur