Pernahkah anda lihat fotografer yang sanggup baring atau duduk menonggeng semata-mata untuk dapatkan shot terbaik mereka? Sebenarnya ada yang lebih ekstrim dan sanggup bahayakan nyawa mereka.

Kali ini kami bawakan 31 gambar berbagai aksi fotografer dari seluruh dunia. Jom layan.

HYPE
Lenovo Janjikan Pengalaman ‘Gaming’ Dan Kerja Lebih Lancar Dengan Legion 5 Dan G27q-20 Monitor
Baca lagi →

#1. Stylo cik kak ni. Dia lah model, dia lah fotografer agaknya.

gaya-cameraman-1

#2. Bertempiaran lari. Eh bang! Tripod mahal abang tertinggal kat belakang tu!

gaya-cameraman-2

#3. Ini namanya dedikasi dan khusyuk. Kasut terbakar dah tu bang!

gaya-cameraman-3

#4. Main cak-cak dengan itik pulak dia. Haha!

gaya-cameraman-4

#5. Mungkinkah ini fotografer di medan perang? Haha!

gaya-cameraman-5

#6. Whoa! Ini memang fotografer tegar.

gaya-cameraman-6

#7. Sanggup menahan sejuk. Sungguh berdedikasi.

gaya-cameraman-7

#8. Ini apa kes? Macam curi-curi ambil gambar je?

gaya-cameraman-8

#9. Mak aih! Dasyat kamera dia.

gaya-cameraman-9

#10. Kesian abang ni. Model dia tak nak senyum.

gaya-cameraman-10

#11. Oh my! Gayat!

gaya-cameraman-11

#12. Tu dia. Kerana mu putera katak, lautan paya ku redah jua. Haha!

gaya-cameraman-12

#13. Anda sanggup?

gaya-cameraman-13

#14. Untung kucing ni dapat perhatian ramai fotografer.

gaya-cameraman-14

#15. Jangan tembak saya bang. Saya nak shoot gambar abang je.

gaya-cameraman-15

#16. Beku lah macam ni. Salji sampai ke kening.

gaya-cameraman-16

#17. Steady. Jangan la burung ni terbang.

gaya-cameraman-17

#18. Sampai kena cakar dengan helang.

gaya-cameraman-18

#19. Besar lens dia. Mungkin berat?

gaya-cameraman-19

#20. Beruang datang tu bang!

gaya-cameraman-20

#21. Semua saiz ada.

gaya-cameraman-21

#22. Ekstrim juga ni.

gaya-cameraman-22

#23. Haha! Penyamaran yang hebat.

gaya-cameraman-23

#24. Tak pe. Ikan pari tak bahaya.

gaya-cameraman-24

#25. Tak sayang handphone?

gaya-cameraman-25

#26. Macam mana ni? Siapa pegang stereng kapal terbang?

gaya-cameraman-26

#27. Mungkinkah banyak fotografer ambil inspirasi dari gambar ini?

gaya-cameraman-27

#28. Gayat!

gaya-cameraman-28

#29. Jika pakai drone rasanya tak perlu shoot sampai macam ni.

gaya-cameraman-29

#30. Serius berani!

gaya-cameraman-30

#31. Bakal ditelan ombak. Pastikan bertenaga untuk berenang.

gaya-cameraman-31b

Mungkin inilah yang dikatakan dedikasi dan komitmen yang padu? Entahlah.

Sumber : Mott.pe

LIKE dan FOLLOW Vocket di Facebook serta Instagram

Anda Mungkin Suka