Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Umum mengetahui kisah percintaan antara pelakon terkenal Fasha Sandha dan Aidil Aziz. Mereka juga kerap berkongsi gambar bersama di laman sosial masing-masing. Rata-rata netizen juga mendoakan agar mereka lekas berkahwin.

Nampaknya teka-teki peminat tentang tarikh pernikahan mereka bakal terjawab apabila Fasha berkongsikan gambar pre wedding mereka. Walaupun tiada sebarang makluman diberikan, netizen yakin tarikh perkahwinan mereka semakin hampir.

Fasha bakal menjadi next bride of the year?

Huawei OB 1

Melihat posting Fasha Sandha bersama gaun mewahnya semasa pre-wedding minggu lalu, netizen dapat menjangkakan Fasha Sandha bakal mengikut jejak langkah rakan artis yang lain untuk mendapatkan gelaran “Wedding of The Year”.

Lihat sahaja details gaun Fasha semasa rakaman pre-wedding, cantik sangat! Walaupun gambar tersebut diambil menggunakan telefon HUAWEI P30 Series, masih jelas setiap perincian sulaman pada baju perkahwinannya tersebut.

Rekaan Rizman Ruzaini, gaun Fasha dinanti ramai

Huawei OB 2

Fasha berkongsi gambar di laman Instagram beliau menggayakan gaun rekaan Rizman Ruzaini. Walaupun busana itu nampak dari jauh sahaja, kami yakin memang cantiklah baju itu nanti! Memang impian setiap pasangan yang bakal bergelar raja sehari mahu mengenakan baju yang direka khas oleh pereka fesyen terkemuka tanah air seperti Rizman Ruzaini.

Raikan cinta Fasha & Aidil bersama teknologi HUAWEI P30 Series

Huawei OB 3

Huawei OB 4

Menerusi gambar yang dikongsikan, nampaknya gambar tersebut juga diambil menggunakan HUAWEI P30 Series. Hmm, Ada apa-apa ke ? Macam mana kami tahu HUAWEI P30 Series?

Lihat teknik zoom yang digunakan, gambarnya tidak pecah dan manik-manik yang menghiasi veil Fasha tampak begitu jelas dan menawan.

Tak sabarnya nak tunggu kemunculan HUAWEI P30 Series!

Huawei OB 5

Nampknya kemunculan HUAWEI P30 Series ini dinanti ramai. Agaknya apa lagi feature terbaru yang akan diperkenalkan oleh HUAWEI selain daripada teknik revolusi zoom kameranya?

Kalau anda hendak tahu, sama-sama kita nantikan kemunculan pertama HUAWEI P30 Series esok di Paris yang bertemakan “Rewrite The Rules”.

Sementara kita tunggu perkembangan tarikh perkahwinan Fasha dan Aidil, jangan lupa ke laman web rasmi HUAWEI untuk sebarang maklumat lanjut tentang HUAWEI P30 Series.

hendak tonton pelancaran HUAWEI P30 Series secara langsung dari Paris esok? Kami senaraikan di bawah platform yang anda boleh ikuti untuk menonton pelancaran ini yang akan bermula jam 9.00 malam waktu Malaysia dan 2.00 petang waktu Paris ya.

HUAWEI YouTube @ Huawei Mobile
HUAWEI Facebook @ Huawei Mobile
HUAWEI Twitter @ Huawei Mobile