Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Berita baik untuk penggemar filem seram di luar sana, bersempena Halloween pada tahun ini, Golden Screen Cinemas (GSC) akan menayangkan lapan buah filem seram sepanjang kempen Screens of Terror Oktober ini.

Ini senarai filem seram yang akan ditayangkan oleh GSC sepanjang bulan Oktober ini. Kalau anda memang kaki filem seram, jangan lepaskan peluang untuk menonton kesemua filem ini.

1. The Haunting Hour


2. Beddua

3. The School

4. Mandy

5. Malicious

6. Sabrina

7. Goosebumps 2

8. Halloween

Menariknya pada kali ini, jika anda memilih untuk menonton filem-filem seram tersebut, anda berpeluang untuk merasai pengalaman seperti menyambut Halloween itu sendiri. Anda boleh menebus gula-gula semasa ingin melangkah masuk ke panggung wayang dengan hanya menunjukkan tiket kepada staf yang memakai pakaian seakan ahli sihir.

Justeru itu, tawaran Witching Hour Weekend tersebut hanya pada pawagam yang terpilih dan hanya pada hari khamis hingga sabtu bermula dari jam 8 malam.

Key Art Visual

Selain itu, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah yang menarik dengan menyertai pertandingan Spookiest Instagram dimana anda perlu mengambil gambar bertemakan halloween dengan cara paling kreatif.

Untuk maklumat lanjut, orang ramai boleh melayari laman web GSC atau Facebook GSC.

Anda Mungkin Suka