Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Makeup seperti ‘sahabat’ terbaik para perempuan dan semestinya tidak lengkap keluar rumah jika tidak mengenakan secalit makeup, betul tak? Bukan hanya untuk kecantikan tetapi makeup juga dapat meningkatkan keyakinan diri.

Ratasya Cosmetics tampil dengan koleksi Bee Edition diperbuat menggunakan madu sebagai bahan utama dan sesuai untuk semua golongan umur kerana bebas paraben serta bahan yang selamat digunakan.

Untuk edisi kali ini, 4 warna yang diketengahkan dan terdapat 2 set kombo yang berbeza untuk anda miliki iaitu Set Cerana (Manuka & Kelulut) dan Set Dorsata
(Akasia & Yaman).

1

2

Menariknya, Bee Edition ini tidak hanya boleh digunakan di bibir, ia juga digunakan sebagai pemerah pipi dan pembayang mata, kiranya 3 dalam 1 produk ini.

Malah, edisi ini juga dapat mencantikkan bibir, merawat bibir dari kering atau
merekah dan melembabkan bibir kerana mengandungi madu serta diluluskan oleh KKM.

5

4

Percayalah, teksturnya yang halus akan membuatkan anda rasa ringan dan tidak rasa melekat. Paling penting, ianya tahan lama dan mudah untuk dibawa kemana sahaja.

Set Bee Edition ini berharga RM58 dan buat anda yang ingin mencubanya, kini anda boleh dapatkan dengan harga promosi yang cukup istimewa iaitu RM37 sahaja. Cukup berpatutan!

Sesuai juga untuk diberikan hadiah buat yang tersayang, beli jiwa orang kata. Tunggu apa lagi? Dapatkan segera set Bee Edition oleh Ratasya Cosmetics di sini.

Sementara itu, kami kongsikan beberapa tips untuk wajah berseri pada pautan di bawah ini.

6 Cara Nampak 10 Tahun Lebih Muda Tanpa Botox

‘Blue Light’ Punca Kulit Kusam, Ini 3 Sebab Utama ArctaPHOS Pilihan Ramai Untuk Wajah Berseri

Cara Simple Nak Buat Kulit Anda ‘Glowing’ Dengan Mudah, Barulah Ready Nak Raya!