Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Setiap kali menjelang Hari Raya Aidilfitri, pastinya lagu raya antara yang akan menemani ramai dalam menaikkan lagi feel dan suasana. Malah, sudah terdapat sejumlah lagu yang pastinya dinanti ramai menjelang Aidilfitri.

Jika dulunya orang ramai perlu menanti lagu kegemaran mereka dimainkan di radio, kini dengan adanya aplikasi penstriman seperti Apple Music, orang ramai berpeluang memainkan lagu raya pilihan dengan lebih mudah.

Terbaharu, Hafiz Hamidun dan kumpulan Bahiyya Haneesa tampil berkongsi playlist raya mereka menerusi Apple Music bersama para pendengar. Menerusi playlist yang dikongsikan, orang ramai berpeluang mendengar lagu raya pilihan mereka yang memuatkan lagu lama dan baharu.

Para pengguna berpeluang mendengarnya menerusi langganan Apple yang ditawarkan buat 3 bulan awal secara percuma. Ketahui lebih lanjut lagu pilihan Hafiz Hamidun dan Bahiyya Haneesa menerusi kategori religi pada platform Apple Music. Pastinya raya anda akan lebih cerai menerusi lagu daripada playlist mereka.

Ketahui lebih lanjut mengenai operasi #OpsBedil yang dijalankan oleh kumpulan hacker dari Malaysia yang berjaya menggodam pengkalan data Israel.

Lancar #OpsBedil, ‘Hacker’ Dari Malaysia Muncul Wira Selepas Berjaya Godam Pengkalan Data Israel

Tular Isu Boikot, Lelaki Ini Jelaskan Dakwaan Starbucks Dan McDonald’s Di Malaysia Menyokong Zionis

Anda Mungkin Suka