Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Ramai sangsi dengan keupayaan Huawei untuk membangunkan teknologi kamera Leica ke dalam siri telefon mereka yang akan datang. Nampaknya Huawei bakal senyapkan semua persoalan dan kritikan itu dengan gambar-gambar yang mereka hasilkan ini.

Huawei bekerjasama dengan team EyeEm untuk kumpulan jurugambar ini mengambil gambar menggunakan kamera Huawei P9 Leica. Di bawah adalah antara contoh gambar yang dihasilkan jurugambar Alexander Kopke di Berlin, Lamarr Golding di London, David Gutierrez di Madrid, Céline Auffret di Paris, and Enrica Brescia di Roma.

Mereka turut menguji keupayaan kamera ini dalam pelbagai situasi termasuk low light dan sangat berpuas hati dengan keupayaan kamera telefon ini.

p 1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

Melihat gambar-gambar ini, memang rasa nak dapatkan telefon ini nanti. Awesome habis gambar yang dihasilkan. Tidak pasti bila telefon ini akan dipasarkan di Malaysia dan Huawei P9 Dual Camera dijangka dijual pada harga 450 pound (lebih kurang RM2500) untuk 32GB dan 550 pound (lebih kurang RM3000) untuk 64GB. Agak mahal jika hendak dibandingkan dengan iPhone SE yang baru saja dilancarkan Apple baru-baru ini.

Baca : Leica dan Huawei Bakal Hasilkan Telefon Pintar Dengan Kamera Terbaik

Anda Mungkin Suka