Perintah kawalan pergerakan (PKP) yang dilaksanakan sejak 18 Mac lalu menyebabkan hampir kesemua perkhidmatan dihentikan melainkan keperluan asas seperti supermarket, kewangan, telekomunikasi dan lain-lain.

Bukan itu saja, pihak polis juga menetapkan had perjalanan individu yang keluar rumah bagi tempoh ini terhad dalam radius tak melebihi 10km dari kediaman mereka!

ASXOU2N6HA3ILH2KBETEZMOR3M

Walaupun sukar, keputusan ini dibuat bagi membantu mengawal penyebaran virus COVID-19. Time-time macam ni, ramai nak cari segala jenis perkhidmatan untuk kurangkan mereka dari keluar rumah! Ha, kami ada solusi terbaik untuk anda!

Kurangkan risiko dijangkiti dengan perkhidmatan essential service dari HUAWEI AppGallery!

Dalam HUAWEI AppGallery ada macam-macam benda yang boleh membantu urusan seharian anda. Dari perbankan sampailah ke fitness. Bukan itu saja, anda juga berpeluang untuk menang lucky draw tau!

Nak keluarkan duit atau bayar bil? Semuanya ada!

giphy

Ada pelbagai jenis browser perbankan yang memudahkan anda untuk bayar bil dan transfer duit! Browser yang ada bukan satu sahaja tapi ada beberapa yang anda boleh try.  Senang sangat sebab anda dah tak payah keluar rumah.

Nak beli barang dapur boleh ke guna HUAWEI AppGallery ni?

BeFunky-collage-630×370

Mestilah boleh! Aplikasi ni memang memudahkan tau. Anda boleh beli melalui website mereka sendiri atau muat turun sahaja aplikasi-aplikasi F&B tersebut dari AppGallery anda. Antara pilihan yang ada ialah Tesco Online, Lazada & Shoppee!

HUAWEI AppGallery ada semua hiburan yang diperlukan! Aplikasi-aplikasi paling banyak digunakan di Malaysia pun ada!

Anda social media junkie? Ingin sentiasa up-to-date dengan perkembangan terkini? Haa.. memang inilah aplikasi yang paling tepat untuk anda!

Dengan aplikasi ni, anda boleh join the trend dengan buat Tiktok! Banyak dance move baru yang boleh buat anda hilang rasa bosan. Selain itu, anda juga boleh mengetahui perkembangan terkini kawan-kawan ketika musim COVID-19 di Facebook atau Snapchat.

unnamed

Kurang minat dengan media sosial? Lagi suka dengar lagu? Anda boleh dengar lagu-lagu baru dari artis kegemaran dan discover lagu baru di aplikasi JOOX!

Kaki game pun akan jatuh cinta dengan HUAWEI AppGallery ni!

BeFunky-collage-i-630×585

Anda yang suka main game pun tak ketinggalan! AppGallery ni ada macam-macam jenis game yang anda boleh main dari game lokal hinggalah game international, semua ada!

Tak perlu lagi download dengan Quick Apps pun boleh main tau! Ini merupakan feature terbaru dari Huawei yang membolehkan anda main tanpa download! Fuh power!

HUAWEI AppGallery nak hadiahkan anda HUAWEI Mate 30 Pro!

thumb_452f

HUAWEI AppGallery nak berikan ganjaran dekat pengguna mereka! Para pengguna berpeluang untuk memenangi HUAWEI Mate 30 Pro dan caranya cukup mudah!

  1. Muat turun game atau apps terpilih di AppGallery.

2. Login dengan HUAWEI ID dan mula putarkan ‘Fortune Wheel‘ untuk tentukan apa yang anda dapat.

3. Setiap pengguna boleh putar ‘Furtune Wheel‘ sebanyak 16 kali. Anda ada 16 peluang untuk memenangi HUAWEI Mate 30 Pro tau.

4. Peraduan bermula 1 April – 15 April 2020.

Anda boleh explore AppGallery dengan peranti HUAWEI yang best ni.

Huawei-Watch-GT2e_creative-shots_Rock_Climbing_EN_final20200223-630×354

More SecureMore Storage dan More Rewards! Anda boleh order HUAWEI Watch GT 2e sekarang dengan harga RM599!

Bukan itu saja, anda juga boleh order sekarang HUAWEI P40 series yang tampil dengan kuasa lensa dan connectivity yang lebih baik dengan harga RM2,799!

Screenshot-2020-04-09-at-2.05.17-AM

HUAWEI AppGallery mempunyai 4 lapisan perlindungan untuk memastikan kesemua applikasinya selamat untuk dimuat turun. Storage anda juga boleh jadi lebih jimat apabila anda mengakses aplikasi menerusi Quick Apps tanpa memuat turun di HUAWEI AppGallery!

Untuk pengguna P40 Series, anda boleh dapatkan 50GB cloud storage percuma selama 12 bulan sebagai ganjaran tau! HUAWEI AppGallery ni sememangnya More Secure, More Storage dan More Rewards!

Untuk order sekarang, anda klik sahaja di sini! Jangan lepaskan peluang terbaik ini!

Ketahui lima sebab anda perlu dapatkan Huawei MatePad Pro yang berbaloi untuk dimiliki. Turut dikongsikan, Huawei Mate XS yang hadir dengan rekaan penuh inovatif ini sedia untuk didapatkan dengan harga RM11,111.

Mudah Dan Pantas, Ini 5 Sebab Huawei MatePad Pro Berbaloi Untuk Dimiliki

Huawei Mate XS, Telefon Pintar Boleh Lipat 5G Bakal Ditawarkan Dengan Harga RM11,111