Betul itu! Kenapa bayar lebih untuk fitness watch bila anda boleh dapatkan yang berkualiti tinggi dan yang memang best untuk track aktiviti sukan anda?

HUAWEI baru sahaja melancarkan HUAWEI WATCH FIT dan HUAWEI FreeLace Pro beberapa hari lepas! Yang paling best, HUAWEI akan mengadakan jualan hebat bermula 9 September ini.

Jom tengok ciri-ciri HUAWEI WATCH FIT dan HUAWEI FreeLace Pro ini yang buat ramai tergila-gila!

Ada 96 mode workout, animasi quick workout dan bateri tahan sehingga 10 hari!

IMG_0540 2

Semua fungsi ini ada dalam satu jam dan yang paling penting, korang boleh dapatkan HUAWEI WATCH FIT dengan harga RM499! Inovasinya yang paling terbaik dan advanced membuatkan ia jam yang sesuai untuk pencinta sukan.

Untuk Bluetooth neckband, HUAWEI FreeLace Pro yang berharga RM399, merupakan neckband pertama dalam industri yang ada dual-mic active noise cancellation technology, transparency mode dan bateri yang tahan sehingga 24 jam! Bila anda gunakan kedua-dua ini bersama memang jadi gabungan yang paling mantaplah! Terus naik mood bersukan anda!

HUAWEI WATCH FIT

HUAWEI WATCH FIT dan FreeLace Pro akan tiba di pasaran pada 9 Sep* dengan masing-masing berharga yang menarik, RM499* dan RM399*! Anda boleh menetapkan gambar orang yang tersayang di skrin jam tangan anda. Dengan rekaannya yang berbentuk segi empat, gambar akan terletak dengan cantik supaya anda boleh membawa memori tersayang ke mana sahaja! Susah kan nak tukar-tukar peranti dengan fon kepala? Untuk menggunakan HUAWEI FreeLace Pro, anda hanya perlu klik dua kali, dan dwi-peranti ini dapat ditukar dengan bebas. Apabila anda menggunakan MatePad untuk menonton rancangan kesukaan, anda boleh segera beralih ke nova 7 SE untuk menjawab panggilan.Mengapa berbelanja lebih sedangkan anda dapat nikmati kehidupan pintar yang lebih baik? Anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai bernilai RM10,000* dengan menyertai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT mulai 9 September! Maklumat lanjut mengenai HUAWEI WATCH FIT: https://bit.ly/32BfuRc Maklumat lanjut mengenai HUAWEI FreeLace Pro: https://bit.ly/3jsTJu1 *Tertakluk pada terma & syarat

Posted by VOCKET on Friday, 28 August 2020

5 sebab kenapa anda kena rebut gabungan terbaik ni 9.9 nanti!

  • HUAWEI 9.9 Super Sale!

Screenshot 2020-09-05 at 7.07.06 PM

Peminat HUAWEI boleh menikmati RM100 rebat dengan setiap pembelian 2 unit HUAWEI WATCH FIT sehingga 9 Oktober 2020. Selain itu, ada juga jualan tergempak  yang memberikan diskaun sehingga 90% di HUAWEI Store, Lazada dan Shopee.

Sale 9.9 akan berlangsung selama satu hari sahaja dan anda kena dapatkan must buy items serta barangan terbaru dari HUAWEI yang ada ketika jualan ini. Bukan itu saja, anda juga boleh rebut peluang untuk mendapatkan baucar diskaun online bernilai RM199 untuk barangan terpilih dari 2 September sehingga 9 September!

Anda hanya perlu lawati HUAWEI Store atau Lazada untuk redeem baucar tersebut. Terhad kepada yang checkout pada 9.9 sahaja, jadi jangan terlepas!

  • Kempen HUAWEI Merdeka Sale!

IMG_0542 2

Ada lagi tau! Selain dari freebies yang menarik ni, 509 pembeli bertuah yang terpilih berpeluang untuk  membawa pulang barangan lucky draw!

Dalam pool of lucky ni, anda berpeluang untuk dapatkan HUAWEI P40 Pro+, 3 unit camera HUAWEI 360, 5 unit HUAWEI FreeLace Pro dan 500 unit HUAWEI BAND 3.

Nak masuk lucky draw ini anda hanya perlu ikut step mudah ni:

Langkah 1: Scan QR kod di bawah ini atau log in di https://HUAWEImalaysia2020.com

IMG_0543 2

Langkah 2: Jawab soalan dengan betul, isi borang yang diberi dan sertakan resit bukti pembelian anda.

Langkah 3: Tunggu nama pemenang diumumkan di  HUAWEI Malaysia’s Official Facebook pada 30 September 2020.

  • Pemenang pingat Perak Olympic- Chan Peng Soon & Goh Liu Ying pun suka jam ni tau!

IMG_0544 2

Kalau kat Malaysia, perkara yang menyatukan rakyat semestinya sukan! Kalau anda pernah berangan untuk berlawan dengan pemain badminton Olympic Malaysia, inilah masanya. HUAWEI Malaysia akan mengadakan HUAWEI WATCH FIT BADMINTON CHAMPIONSHIP pada 26 dan 27 September di Sports Arena Sentosa, KL.

Nak join pun mudah sahaja, anda hanya perlu beli HUAWEI WATCH FIT dan daftar segera sebab siapa cepat dia dapat! Pendaftaran akan berrmula dari 9- 20 September 2020. Jom DAFTAR sekarang!

Hadiah utama merupakan wang tunai dan pakej kesihatan dari IJN lebih daripada RM10,000*!

*Tertakluk pada terma dan syarat. 
  • Pelan ansuran HUAWEI nova 7 SE + WATCH FIT + FreeLace Pro dari RM6.57/hari

IMG_0545 2

Jangan risau kalau tak cukup duit, anda boleh juga buat pelan ansuran untuk mendapatkan jam idaman anda ini! Hanya dengan RM6.57/hari, anda boleh dapatkan HUAWEI WATCH FITHUAWEI FreeLace Pro dan HUAWEI nova 7 SE. Paling best sebab 0% interest tau, anda hanya beli melalui HUAWEI TOGETHER 2020.

  • Tak payah susah-susah beratur, anda beli sahaja online! Siap boleh nikmati online promo dan dapat barangan hari yang sama!

Screenshot 2020-09-05 at 7.06.53 PM

Kalau anda tidak sempat, jangan risau! Sebab kini, anda boleh nikmati penghantaran betul-betul depan pintu bila anda beli HUAWEI WATCH FIT pada 9 September ni. Senang sahaja sudah la tidak payah beratur, tapi siap dapat online promo lagi! Best gila! Anda klik sahaja link ini untuk nikmati promo!

Kenapa berbelanja lebih kalau boleh dapatkan semua ni bila anda beli di HUAWEI STORE! Anda juga boleh klik sini untuk usha lebih banyak barangan sukan pada 9 September 2020 ni.