Anda kini tidak perlu bayar lebih kerana sekarang ini anda boleh dapatkan HUAWEI WATCH FIT dan FreeLace Pro dengan pelan ansuran bermula daripada RM6.57/sehari*.

Selain menikmati ganjaran berganda, anda juga boleh berentap dengan Goh Liu Ying dan Chan Peng Soon dalam Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT dan berpeluang memenangi hadiah wang tunai RM10,000*!

Pelan ansuran bermula dari RM6.57/hari*

HUAWEI

Buat peminat HUAWEI, anda perlu bersedia untuk produk yang bebaloi dan merupakan pilihan yang baik kerana HUAWEI WATCH FIT dan FreeLace Pro sedia dijual mulai hari ini, 9 September di semua HUAWEI Experience Stores di seluruh negara dan dalam talian di HUAWEI Store.

Dengan harga hanya RM499, pengguna boleh mendapatkan HUAWEI WATCH FIT dalam Graphite Black atau Sakura Pink. Manakala HUAWEI FreeLace Pro boleh didapati dalam Graphite Black dengan harga RM399 sahaja.

Buat anda yang sedang berjimat, anda boleh dapatkan pelan ansuran 0% melalui HUAWEI Together 2020. Pakej istimewa ini menampilkan HUAWEI nova 7 SE, FreeLace Pro dan WATCH FIT pada harga RM6.57 sehari selama 12 bulan.

Paling best, anda boleh berbelanja lebih dan menikmati kehidupan yang lebih sihat dan pintar bersama orang yang tersayang dengan membeli dua unit HUAWEI WATCH FIT dan anda akan menerima rebat segera RM100* bermula sekarang sehingga 9 Oktober 2020. Kena cepat, sementara stok masih ada!

BM-HWFBC-End-Frame

Tonton teaser video pelancaran di sini.

Kenapa kena dapatkan HUAWEI WATCH FIT & HUAWEI FreeLace Pro?

HUAWEI WATCH FIT dan FreeLace Pro akan menjadi rakan sukan terbaik anda dengan inovasinya yang canggih. HUAWEI WATCH FIT mempunyai 96 mod senaman yang mengagumkan, animasi senaman pantas dan hayat bateri sehingga 10 hari.

Bagi HUAWEI FreeLace Pro, ia dilengkapi teknologi pembatalan hingar (ANC) dwimikrofon, mod ketelusan dan hayat bateri main balik sehingga 24 jam. Peranti ini akan memberikan pengalaman latihan yang luar biasa bagi pengguna ketika digunakan bersama.

Jom sertai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT!

HUAWEI WATCH FIT dan HUAWEI FreeLace Pro adalah pilihan yang tepat untuk melengkapi aktiviti sukan anda

Pemegang Pingat Perak Beregu Campuran Olimpik Goh Liu Ying dan Chan Peng Soon menjemput anda untuk berentap dengan mereka di Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT pada 26hb – 27hb Sept!Beli HUAWEI WATCH FIT bermula dari 9hb Sept dan sertai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT untuk berpeluang memenangi hadiah wang tunai bernilai RM10,000*! Juara kejohanan juga berpeluang untuk berentap bersama Goh Liu Ying and Chan Peng Soon di gelanggang yang sama!HUAWEI WATCH FIT dan HUAWEI FreeLace Pro yang baru ini sememangnya pilihan yang tepat untuk melengkapi aktiviti sukan anda. Dengan masing-masing berharga hanya RM499* and RM399*, ianya akan berada di pasaran seluruh negara secara rasmi pada 9hb Sept! Mengapa berbelanja lebih sedangkan anda boleh menikmati kehidupan yang lebih pintar? Daftar untuk Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT bermula dari 9hb Sept: https://bit.ly/2EMNodu Maklumat lanjut mengenai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT: https://bit.ly/2Zi5RGDMaklumat lanjut mengenai HUAWEI WATCH FIT: https://bit.ly/34F3h0y Maklumat lanjut mengenai HUAWEI FreeLace Pro: https://bit.ly/3hD4idd Maklumat lanjut mengenai produk HUAWEI yang lain: https://bit.ly/3lsNIze *Tertakluk pada terma & syarat. Siapa cepat dia dapat

Posted by OHBULAN! on Friday, 4 September 2020

Kalau anda pernah berangan nak battle dengan pemenang pingat perak beregu campuran Olimpik badminton negara, Goh Liu Ying dan Chan Peng Soon, inilah peluangnya! Untuk merealisasikan impian, anda hanya perlu membeli HUAWEI WATCH FIT terbaru mulai hari ini di HUAWEI Experience Stores atau HUAWEI Store dan daftarkan diri anda dalam Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT.

Kenapa bayar lebih bila anda boleh dapat ganjaran berganda dengan membeli HUAWEI WATCH FIT? Haa, kalau anda beli HUAWEI WATCH FIT dengan harga hanya RM499, anda bukan sahaja berpeluang untuk bertanding dengan pemenang pingat perak beregu campuran Olimpik badminton negara, malah memenangi hadiah wang tunai sehingga RM10,000 untuk setiap kategori tau.

Jangan lepaskan peluang untuk menyertai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT yang akan diadakan pada 26 dan 27 September di Sports Arena Sentosa, Kuala Lumpur! Anda boleh sertai kejohanan ini dengan mengikuti langkah-langkah di bawah:

1. Beli HUAWEI WATCH FIT bermula dari 9 September 2020. (*Simpan ID Pesanan kalau anda buat pembelian dalam talian atau nombor siri produk jika beli dari kedai fizikal)

2. Daftarkan penyertaan anda di SINI dengan ID Pesanan untuk pembelian dalam talian dan nombor siri produk untuk pembelian luar talian dari 9 – 20 September 2020.

Bersiap sedia untuk Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT yang akan berlangsung pada 26 & 27 September 2020! Anda kena segera mendaftar untuk Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT kerana siapa cepat dia dapat!

Pelbagai hadiah best menanti anda!

Teaser-end-frame-BM

Selain hadiah wang tunai RM10,000* dan untuk mempromosikan gaya hidup yang lebih sihat kepada rakyat Malaysia, Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT bekerjasama dengan Institut Jantung Negara (IJN) akan memberikan pakej hebat bernilai sehingga RM2,100* untuk setiap pemain .

Kategori yang ada untuk Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT ialah – Perseorangan Lelaki, Perseorangan Wanita dan Beregu Campuran.

Tempat Pertama

Semua kategori akan menerima wang tunai RM10,000 dan perlawanan persahabatan dengan Goh Liu Ying dan / atau Chan Peng Soon
Setiap pemain untuk semua kategori akan menerima Pakej Kecergasan Atlet yang bernilai RM2,100 setiap satu dari Institut Jantung Negara (IJN)

Tempat Kedua

Semua kategori akan menerima wang tunai RM5,000
Setiap pemain untuk semua kategori akan menerima Pakej Kesihatan Perdana yang bernilai RM1,888 setiap satu dari Institut Jantung Negara (IJN)

Tempat Ketiga

Semua kategori akan menerima wang tunai RM3,000
Setiap pemain untuk semua kategori akan menerima Pakej Kesihatan Kecergasan yang bernilai RM750 setiap satu dari Institut Jantung Negara (IJN)
Anda boleh ikuti HUAWEI WATCH FIT Event Page untuk maklumat lebih lanjut tentang Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT.

Rebut HUAWEI WATCH FIT terbaru di Facebook atau TikTok
Facebook

Facebook

Laman Rasmi Facebook HUAWEI akan mengadakan peraduan kongsi dan menang bermula 5 hingga 12 September 2020. Anda hanya perlu LIKE dan SHARE video ini untuk berpeluang menjadi salah seorang pemenang bertuah yang bakal memiliki HUAWEI WATCH FIT.

TikTok

Dengan 3 langkah mudah, anda boleh memenangi jam tangan pintar terbaru HUAWEI. Ikut arahan di bawah untuk menyertai HUAWEI WATCH FIT Move TikTok Challenge 2020!

1. Ikuti pergerakan #WatchFitMoveMY
2. Muat naik video anda dengan hashtag #WatchFitMoveMY
3. Video dengan LIKE terbanyak akan memenangi HUAWEI WATCH FIT!
HUAWEI WATCH FIT Move TikTok Challenge 2020 akan berakhir pada 10 Oktober 2020. Untuk info lebih lanjut mengenai peraduan, anda boleh tengok di sini.

Jom dapatkan HUAWEI WATCH FIT sekarang!

WATCH-FreeLace

Anda tunggu apa lagi? Jom dapatkan HUAWEI WATCH FIT dan HUAWEI FreeLace Pro sekarang secara dalam talian di HUAWEI Store, HUAWEI Experience Stores dan peniaga sah di seluruh negara. Maklumlah, hari ni adalah hari terakhir tawaran Super Sale Deals 9.9 akan berlangsung.

Anda boleh dapatkan HUAWEI WATCH FIT, HUAWEI FreeLace Pro dan produk-produk HUAWEI yang lain secara dalam talian dan dapatkan produk anda di kedai.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk terbaru HUAWEI, anda boleh nantikan update dari Facebook HUAWEI. Tertakluk kepada terma dan syarat

Buat anda yang kerap bersukan, HUAWEI WATCH FIT dan FreeLace Pro antara gadget yang perlu anda miliki. Klik pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

HUAWEI WATCH FIT Dan FreeLace Pro, Dua Gadget Terbaru Yang Anda Perlu Dapatkan Untuk Melengkapkan Aktiviti Sukan Anda

Hadir Dengan Hadiah Percuma, Rebut Tawaran Super Sales Deals 9.9 Untuk HUAWEI MatePad Baru