Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Berjaya ditawarkan di lebih 35 buah negara, ILIFE pada kali ini nampaknya hadir di pasaran Malaysia dengan menawarkan pembersih vakum robot pintar melalui e-kedai rasmi mereka di Lazada Malaysia.

Menariknya penawaran produk ILIFE pada kali ini bakal ditawarkan bersempena dengan Jualan Ulang Tahun Lazada Ke-8 dimana para pengguna berpeluang mendapatkan pembersih robot pintar dengan harga mampu milik dan berbaloi.

HYPE
Jualan Meningkat 5 Kali Ganda, Kiddocare Puas Hati Guna Perkhidmatan REV Ad Manager
Baca lagi →

Apa yang membuatkan produk keluaran ILIFE berbaloi untuk dimilikinya sudah pastinya harganya yang mampu milik serta teknologi yang ditawarkan sejajar dengan pilihan pengguna pada masa kini. Berikut merupakan produk-produk yang tersedia di laman rasmi ILIFE di Lazada.

ILIFE Lazada

Screenshot 2020-03-25 at 4.29.13 PM

ILIFE Lazada 3

Bagi menyambut Jualan Ulang Tahun Lazada Ke-8 pada 27 Mac ini, ILIFE turut menawarkan seleksi barangan yang boleh didapatkan dengan harga promosi. Bukan itu sahaja, para pembeli turut ditawarkan dengan diskaun RM10 bagi pembelian bernilai RM100 dan ke atas.

Berbaloi bukan? Sama-sama kita nantikannya pada 27 Mac ini untuk mendapatkan produk keluaran ILIFE dengan harga promosi.

Ketahui lebih lanjut mengenai Jualan Ulang Tahun Ke-8 Lazada yang bakal berlangsung pada 27 Mac ini.

Jualan Ulang Tahun Ke-8 Lazada Kembali Dengan Lebih Hebat 27 Mac Ini

Sony PlayStation 4 Sedia Untuk Dimiliki Dengan Harga Serendah RM799 Sahaja