Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Macam yang kita semua tahu sejak akhir-akhir ini negara kita dilanda sejenis wabak aneh yang membuatkan manusia berkelakuan pelik dan menganas.

Terdapat banyak punca yang menyebabkan wabak ini menjadi semakin teruk dan menjangkiti manusia, salah satunya adalah kerana persekitaran yang tidak bersih terutama sekali udara yang kita hirup tercemar dan permukaan yang kotor.

Saksikan liputan berita terkini dari OHBULAN!

Terbukti Secara Saintifik

Kalau anda nak tahu Medklinn Autoplus adalah produk pensteril udara dan permukaan kereta yang sangat mudah untuk digunakan. Produk ini menggunakan teknologi Cerafusion yang mereplikasi proses pensterilan semulajadi dengan menghasilkan oksigen aktif dan mengeluarkan bau fresh ala waterfall.

Selain itu Medklinn Autoplus juga boleh membantu menghapuskan 99.9% virus, bakteria, masalah sinus, pencemaran udara, bau busuk pada tempat duduk, dashboard atau karpet kereta anda.

Medklinn Home + Travel Versa 45s

Medklinn Home + Travel Versa 45s adalah produk terbaharu dari Medklin, dengan size kecil dan ringan, Medklinn Versa adalah portable yang boleh membersihkan udara dan permukaan dimana jua anda berada, jadi anda tak perlu risau. Layari laman web Medklinn untuk maklumat lanjut.