Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Biar papa asal bergaya. Ungkapan ini mesti anda biasa dengar bukan? Sesuai untuk orang yang sanggup buat apa sahaja asalkan nampak ‘stylo’ atau ‘kaya’ di mata orang lain.

Macam rakan Azrel dalam video ini. Sakit hati pulak kami. Memandangkan kami sudah tahu perangai dia, cuba anda pula lihat.

Anda hadam betul – betul apa yang Azrel cakap dalam video ini. Tidak kisahlah anda kaya atau tidak, tidak perlulah hendak menunjuk-nunjuk. Just keep it to yourself. Takut nanti masalah lain pulak jadi.

Yalah, risaulah kalau perangai anda begini akan mengundang jenayah samun di luar sana. Tambah pulak sekarang ini pula sudah ada macam-macam kes.

Buat Extra Pocket Money dengan Mudah.my

Mudah 2

Haa dengan adanya app Mudah.my anda sudah tidak perlu pening-pening untuk cari duit extra. Anda boleh sahaja jual barangan terpakai anda di sini. Dapat duit tu, bolehlah anda menabung atau beli barang lain pula.

Caranya mudah sangat. Anda perlu download app Mudah.my kat Play Store atau Apps Store. Kemudian tekan button ‘Sell’ dan lengkapkan maklumat tentang barang yang anda mahu jual. Tetapi sebelum itu jangan lupa tangkap gambar dan muat naik gambar barang anda dahulu. Senang nanti pembeli hendak lihat barang apa yang anda jual.

#semuapunmudah