Gayah beli tv baharu untuk raya nanti. Tak boleh jadi. Nak minta anak aku belikan barang letrik baru untuk aku jugalah.”

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Siapa ada perangai macam ini? jenis tidak boleh tengok orang lain lebih sikit mesti cemburu. Lagilah raya sudah dekat ini, teringin juga hendak pakai barangan elektrik baru, hendak ada televisyen baru atau kalau dapat oven baru pun best juga. Senang mahu buat kuih raya.

Tetapi mahu beli sendiri pula, banyak mahu pakai duit ketika raya. Tidak perlu risau kami ada solusi untuk anda.

Senheng tawar pelan ansuran mudah. Seronoklah bila shopping!

Zaman sekarang kalau tiada kelengkapan elektrik di rumah rasa macam tidak lengkap pula kehidupan seharian. Yalah, mahu basuh baju kena guna mesin basuh, mahu sapu sampah guna vacuum, mahu hiburan pula televisyen dan smartphone perlu ada. Tapi bila lihat harga barangan elektronik ini, risau pula mampu atau tidak hendak bayar.

Anda tidak perlu bimbang sebenarnya sebab Senheng kan ada. Kalau anda tidak tahu, Senheng ada AEON Credit yang menawarkan pelan ansuran bulanan dengan kadar faedah serendah 0% tahu?

Aeon EZY Kredit

Bukan itu sahaja, kalau anda berbelanja menggunakan skim ansuran mudah bayaran AEON Credit, anda juga boleh dapat ekstra rebat EZ Kredit sehingga 30%. Wow! Untung betul kalau anda berbelanja di Senheng. Bukan sahaja boleh bayar secara ansuran malah siap dapat rebat lagi!

Tiada masa untuk shopping? Senheng Click & Pick kan ada!

Sibuk kerja sampai tiada masa untuk shopping? Anda tahu tak, Senheng ada laman web yang memudahkan urusan anda untuk membeli-belah. Semuanya di hujung jari sahaja! Anda hanya perlu Click kemudiannya Pick barangan yang anda mahu. Mudah kan?

Senheng Pic

Lepas dah pilih barang yang anda nak dekat laman web, anda boleh tentukan lokasi untuk pick up barangan itu nanti. Senheng ada lebih 100 lokasi di seluruh negara. Jadi, anda bolehlah pilih cawangan Senheng yang terdekat dengan anda sebagai pick up point. Kan dah jimat masa!

Senheng tawar free delivery. Senanglah nak surprise mak ayah kat kampung!

Nak belikan mak ayah perkakasan eletrik tetapi di kampung tiada kedai elektrik. Kalau ada pun jauh di pekan. Nak buat macam mana ya?

Jangan pening-pening korang beli sahaja di Senheng. Kalau anda beli perkakasan elektrik ataupun gadget daripada Senheng bernilai RM500 ke atas, anda boleh dapat free delivery dan juga menikmati percuma tambahan satu tahun jaminan. Wow, bestnya!

Jom shopping di Senheng raya ini. Confirm berbaloi!

Senheng Pic 2

Memang untunglah kalau shopping di Senheng sebab ada pelan ansuran, rebat EZ Credit sehingga 30%, siap boleh click & pick sahaja bila mahu shopping! Paling best mestilah boleh dapat free delivery.

Kalau anda nak tahu, Senheng turut mempunyai aplikasi Senheng. Menerusi aplikasi ini, anda akan mendapat makluman tentang promosi terbaru khas untuk ahli PlusOne, e-resit, jaminan produk yang telah dibeli dan juga memaparkan points rebat EZ Kredit dan juga points PlusOne yang dipungut, points itu nanti anda boleh gunakan dalam pembelian seterusnya.

Lagilah nak dekat raya ini, banyak preparation perl dibuat, dengan Senheng persiapan raya anda pasti jadi lebih mudah. Jadi, berbelanjalah di Senheng. Nak lagi mudah anda serbu laman web Senheng, klik saja barangan elektronik yang anda mahu beli. Dapatlah bergaya sakan dengan barangan baru raya nanti!