Tahniah diucapkan kepada influencer yang berjaya ke senarai Top 12 Watsons Malaysia’s Top Influencer! Jadi untuk melihat sama ada influncer kegemaran anda berada dalam senarai Top 12 ini, boleh lihat dalam video di bawah.

WATSONS MALAYSIA TOP INFLUENCER TOP 12

Congratulations TOP 12 Watsons Malaysia’s Top Influencer yang berjaya melayakkan diri ke cabaran seterusnya! Tahniah korang! Memang kreatif & sporting habis lah semua.Debaran cabaran seterusnya makin terasa. Mesti korang nervous kan? So untuk peserta Top12, stay tuned untuk CABARAN 4 di IG @watsonsmy dan @ohbulanofficial.Korang juga kalau nak tau betapa kreatif dan sporting nya peserta kita ni, korang boleh follow hashtag #watsonsmti Dan Admin nak ucapkan TAHNIAH kepada @e_vanillaz kerana telah berjaya menjadi peserta terbaik untuk cabaran ketiga Watsons Malaysia’s Top Influencer & bertuah untuk menerima Watsons Points yang berjumlah RM1k. So nantikan pemenang untuk cabaran cabaran yang seterusnya. All the best! :D#watsonsmti #watsonsmy #Watsonsmalaysia #ohbulan

Posted by OHBULAN! on Thursday, 25 October 2018

Walaupun sudah berada di kedudukan top 12, para peserta tidak boleh menarik nafas lega lagi. Mereka perlu mengharungi cabaran pusingan ke-4 yang memerlukan para peserta jadi kreatif!

Untuk cabaran ke-4, setiap peserta akan diberikan promo code unik di mana anda boleh tebus instant rebate RM5 terhadap barangan yang anda akan beli (nilai belian perlu melebihi RM50). Untuk setiap peserta, promo code yang paling banyak ditebus akan melayakkan mereka ke peringkat seterusnya!

Watsons Malaysia's Top Influencer: Cabaran ke 4 (Promo Code)

[CABARAN 4] Hellooo TOP 12 Watsons Malaysia’s Top Influencer dipersembahkan oleh Watsons! Okay untuk cabaran kali ni korang akan diberi PROMO CODE tersendiri dan kena pastikan followers dan supporters di IG korang guna promo code ni sebanyak yang mungkin di Watsons online store sebelum 30 Oktober 2018. Haa! Dengar macam mencabarkan? Korang boleh hebahkan promo code ni dalam posting korang dan macam biasa jangan lupa untuk hashtag #watsonsmti #watsonsmalaysia dan #ohbulan tau! Serta pastikan korang mention @ohbulanofficial dan @watsonsmy.Promo code yang paling banyak digunakan akan layak untuk ke peringkat seterusnya.Daaan Hadiah Wang Tunai Serta Hadiah Menarik Menanti Berjumlah Sehingga 40k Juga Pelaburan Promosi dan Pengiklanan Sehingga RM5Juta bakal dimenangi!NOTE: Promo code ni sah hanya di ONLINE STORE Watsons sahaja! Click link untuk ke Watsons Online Store http://bit.ly/2ShMSGKP/S: Tahniah kepada @e_vanillaz kerana telah berjaya menjadi peserta terbaik untuk #Cabaran3 Watsons Malaysia’s Top Influencer dan bertuah untuk menerima Watsons Points yang berjumlah RM1k. .. So nantikan pemenang untuk cabaran cabaran yang seterusnya.All the best semua untuk ke TOP 6!! #watsonsmti #Watsonsmalaysia #ohbulan #watsonsmy

Posted by OHBULAN! on Thursday, 25 October 2018

Ini influncer pilihan kami yang kami harap dapat ke pusingan Top 6.

View this post on Instagram

#top25 light trails; sLow shutter+torch light I love shopping at Watsons because i know that my money is going towards a good cause. Watsons Malaysia has been involved in so many charity events & campaigns like the "We Hug Tapir" (to raise awareness for endangered Tapirs), the "Pink Ribbon" (to raise awareness for breast cancer) & i could literaLLy list hundreds of other examples but you get the point💁🏻‍♀️. I'm so proud to shop at a store that has such dedication and care for society and the environment💚 Sure, I could also bring up the fact that they have so many amazing products but c'mon.. eVErYONe aLReaDY kNOWs tHaT!! p.s. @maybelline i love your mascaraS , legit completes my everyday look! I loVe how i don't needa break the bank to get good quality makeup, so thank you❤ ¯_(ツ)_/¯ #MASCARAISLIFESIS #watsonsmti @watsonsmy #ohbulanofficial @ohbulanofficial

A post shared by niTH (@anithbatrisyia) on

View this post on Instagram

Hi #gengkikin semuaaa, Harini Last day utk korang pakai promo code ni tau!! dah gaji kan? 🌹🌹Jom online shopping dekat @watsonsmy sekarang semuanya di hujung jari je. Beli harini esok barang akan sampai depan rumah🏠🏠🏠 . . To all lovely people.. Dengan setiap pembelian korang, akan membantu ekin untuk layak ke peringkat seterusnya dalam #watsonsmti Watsons Malaysia Top Influencer!!! I really appreciate kalau korang dapat support kikin💙💙 after all korang akan dpt diskaun RM5 kalau beli online guna promo code ni. jangan lepaskan peluang ni okayy??? . . . @watsonsmy @ohbulanofficial #watsonsmti #gengkikin . . . 📸 by @nurra_ashikin & fini 💕💕 walaupun kite curi2 record masa lunch break!! Thank you guys💙💙

A post shared by ekin (@kik1n_) on

Masih ada masa untuk beri sokongan pada influncer pilihan anda. Bagaimana untuk sokong? Tebuslah promo code yang diberikan oleh influncer anda. Setiap promo code yang ditebus akan mencerahkan peluang influncer kegemaran anda untuk mara ke peringkat seterusnya. Ayuh!

THE VOCKET MASTHEAD
HYPE
Jom Makan Durian Secara Percuma Di ‘Pesta Musang King’ 13 Dan 20 Julai Ini
Baca lagi →